Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od NEW LOOK232

New Look: Zamamni trendovi s modnih pista za modno osviještene djevojke

Posebni New Look želi te začarati. Duh, koji slave trendsetteri i ljubitelji mode diljem svijeta. Moda snažnih boja ovdje se susreće s cvjetnim uzorcima, ali povremeno izbija i u modernom crno-bijelom izgledu i nešto mirnijim tonovima. New Look nudi vrlo nosivu odjeću koja ne predstavlja samo poseban novi izgled, već podcrtava tvoju čitavu osobnost. Moda brenda New Look odlikuje se golemim izborom modnih dodataka preko odjeće pa sve do obuće. Kod ove modne marke zasigurno ćeš pronaći odjeću za svaku prigodu i možeš se pouzdati u svjesno kreirane mješavine materijala koje vjerojatno nećeš naći nigdje drugo na tržištu. Slatke prišivke redovito se na lijepim haljinama susreću s klasičnim dizajnom i od tvog izgleda čine novovjekovni doživljaj za tebe i tvoje okruženje.

New Look postoji od 60-ih godina

Godina 1969. bila je osobito uspješna za ljubitelje mode diljem svijeta. U gradu Taunton u Velikoj Britaniji pokrenut je novi brend kojemu novina nije bila samo dio naziva. New Look Fashion otvorio je svoju prvu trgovinu i ondje po prvi put predstavio impresivnu odjeću koja je prije svega nosiva u svakodnevici, a inspirirana je svjetskim modnim pistama. Tom Singh osnovao je brend, a on danas pripada među najveće modne lance u Engleskoj. New Look pritom se koncentrira na prodaju vlastite marke. Ovdje je u svakom odjevnom komadu sadržan dašak New Yorka, Milana i Pariza, koji čini odjeću tako posebnom. Zatim je išlo brzo – jedna trgovina u vrlo kratkom vremenu u Velikoj se Britaniji raširila u 600 trgovina. Nije trajalo dugo do sljedećeg širenja pa su uslijedile trgovine diljem Europe, na Bliskom istoku, u dijelovima Jugoistočne Azije i u Sjevernoj Africi. Izvan Velike Britanije danas postoji 200 trgovina i milijuni obožavatelja prate brend na internetu i informiraju se o njihovima novim kolekcijama koje diktiraju modu. Očito postoji ključ za uspjeh jer New Look redovito uspijeva kupcima predstaviti vrlo visokovrijednu modu po prihvatljivoj cijeni. Svaka od kolekcija usmjerena je isključivo na žene i pouzdaje se u talent dizajnera, koji svake sezone iznova dokazuju svoju strast i osjećaj za modu.

Potraži sada New Look Fashion na ABOUT YOU

Bilo da si pozvana na večeru kod svojih roditelja, želiš ići plesati u klub ili na koncert svog omiljenog benda: u asortimanu ovog uspješne marke New Look zasigurno ćeš naći savršen gornji dio u programu za tebe i prikladan dodatak. Od osnovnog komada preko modernih haljina pa sve do divnih modnih dodataka, čitav izbor New Looka možes pronaći u trgovini na ABOUT YOU. Uzmi miš u ruke i klik, klik, klik – nagrada stiže kada poštar pozvoni.