Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od SET53

SET: Tragovima elegancije

Kolekcije brenda SET govore jasnim jezikom i ističu se urbanim opuštenim izgledom s mnogo stila. Upravo je zbog toga brend uspješan. Točno definiran stil, koji se može jednostavno kombinirati i uz koji ćeš savršeno izgledati. SET posebnu pozornost pridaje najvišim standardima kvalitete. Tako ćeš dobiti isključivo odjevne predmete premium kvalitete koji su proizvedeni u Europi. Prilikom odabira najmanju ulogu igra ono što tražiš. Modni brend u ponudi za tebe ima fine komade, koji pokrivaju gotovo sve od majice kratkih rukava pa do vunenog kaputa, sve što trebaš za modni uspjeh. Jer ovo je formula po kojoj brend živi: Moda koja će te oduševiti, osvojiti svojim šarmom, a koja se uz to može uklopiti u gotovo svaku od tvojih postojećih odjevnih kombinacija. To je priča o uspjehu brenda SET, a ti možeš postati dijelom nje, ovdje na ABOUT YOU.

Pronađi odgovarajući SET za svoj ormar

SET je relativno mlada modna marka koja je osnovana 2009. godine. Osnivačica Maya Junger opisuje sebe kao tipičnu SET ženu, koja sa svakim dahom živi taj brend. Marka je sinonim za moderan stil života u velikim gradovima, umjetničku slobodu i hrabrost isprobavanja novih stvari. Upravo za ono, za što tvoje srce tuče. Ta energija i elan za započinjanjem novih stvari, doveli su brend tako daleko. Danas je dostupan u dvadeset zemalja u preko 1.000 trgovina. Pravi hit među izvoznom robom, koji pokreće trendove i još će dugo biti u svom slavljeničkom pohodu oko svijeta. Mirne savjesti se i ti možeš prepustiti toj omiljenosti.

Moda za mlade brenda SET koja ima ono nešto

Uz SET brzo ćešpronaći stil koji ti odgovara. Najlakši put do novih hitova u tvom ormaru uvijek je preko osjećaja koji imašu trbuhu. Neki ti se odjevni predmet svidio na prvi pogled? Onda nemoj dugo razmišljati i jednostavno se obraduj. Upoznaj duh brenda, kojemu je jedina misija usrećiti te i iznenaditi genijalnom modom. Budi kao SET i usudi se isprobati nove stvari, inspiriraj se urbanim stilovima i kreiraj nove trendove. Tako ćeš imati prikladnu odjeću za svako godišnje doba. Ljetna haljina, elegantni sako za sljedeću proslavu, slatki pleteni šal ili oversize kaputi: Ovdje se sve želje ispunjavaju. U svakom se trenutku možeš osloniti na svoj novi najdraži brend SET i preurediti svoj ormar.