Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od SUPERGA48

Klasično, a ipak vrlo ležerno: obuća Superga

Turinski proizvođač obuće Superga od 2011. može se radovati slavnim dizajnerima i direktorima koncepata. Uz dizajnera Stevea Maddena slavni su blizanci Mary-Kate i Ashley Olsen najkreativnije glave u timu ureda za tenisice. A oni zaista razumiju modu i trendove. Već su nekoliko puta osvojili nagrade za svoje kreacije i neprestano dokazuju nezamjenjiv osjećaj za najnovije impulse. Pritom ostaju vjerni klasičnoj liniji obuće Superga. Rukopis te opuštene obuće za slobodno vrijeme je nezamjenjiv. Jednostavne su izrade i osvajaju dobrom kvalitetom i malim detaljima koji ih čine nečim posebnim. Poznate su osobito po ukrasnim šavovima i pojačanim rupama za vezice.

Obuća Superga: Vrlo popularna talijanska moda za svaki dan

Priznajemo, ovaj je brend dobrodošla promjena kada se radi o talijanskim cipelama. Uobičajeno je da svijet Italiju povezuje s dodatnom porcijom dekadencije i stila, u svakom slučaju s elegancijom i visokokaratnom obradom. Već u antici proizvodi iz republike na Jadranu bili su traženi i poznati po svojoj otmjenoj obradi. Ta se pozitivna konotacija održala sve do danas. Ali Italija s brendom Superga dokazuje da može i drugačije, pomalo sportski i ležerno, ali još uvijek visokovrijedno. I opuštena moda za slobodno vrijeme ne mora se odreći materijala. Obuća Superga pravi je dokaz za to. Priča ovog brenda započela je još 1911., kada je proizvođač guma Walter Martiny počeo dizajnirati modernu obuću za svaki dan. Najprije je započela proizvodnja vodonepropusnih gumenih čizama, a 1925. portfelj je proširen i dodane su cipele za svaki dan. Uskoro nakon toga proizvođač se uspio etablirati na domaćem, talijanskom tržištu. Kada ga je 1951. preuzeo Pirelli, brend je postao popularan i izvan granica zemlje.

Tenisice Superga: Moderna obuća za slobodno vrijeme i ured

Tvoja ti obuća tijekom svakoga dana u potpunosti mora biti prirodna podrška. Često dan može postati hektičan i stresan; tada ti je potrebna optimalna obuća da navečer ne bi stigla kući s bolovima. Uz obuću trendi marke Superga uopće ne trebaš razmišljati o tome. Dugogodišnje stručno iskustvo poduzeća povezuje se s modernim istraživanjem i individualnim dizajnom. U prvom planu vrlo je jasna univerzalna nosivost. Tako ove moderne tenisice možeš bez razmišljanja integrirati u svoju poslovnu kombinaciju i nositi ih u ured. Hrabre zaljubljenice u modu i popularni trendseteri kombinirat će ih čak i s odijelima i kostimima. Pronađi svoj savršeni par tenisica Superga i dodaj tu nešto drugačiju obuću u svoj ormar. Pretraži ABOUT YOU i pronađi stil koji najbolje odgovara tebi i tvom individualnom izgledu!