Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Ted Baker257

Ted Baker London donosi britansku profinjenost u tvoj ormar

Modni brend Ted Baker rođen je 1988. u Glasgowu u Škotskoj. Njegov imenjak imao je jasnu viziju: spajanje britanske elegancije s najrazličitijim utjecajima iz cijeloga svijeta. Dizajner sam pravi je svjetski putnik koji je proputovao najšarenija mjesta na svijetu i upio impulse različitih kontinenata. Nakon svog povratka u Veliku Britaniju osnovao je 1980-ih svoju modnu kuću i pustio upravo tim multikulturalnim inspiracijama da se pronađu u njegovoj modi. Pritom ih je na jedinstven način spojio s uzvišenim britanskim stilom. Ono što je dugo bilo na glasu kao suhoparno i ukočeno, postalo je kultom zahvaljujući inovativnom dizajneru Tedu Bakeru, a zahvaljujući spretnim detaljima postalo je i ugodno za nošenje. Neki od njegovih popularnih komada trebali bi se nalaziti i u tvom ormaru – jer su mnogo više od kratkotrajnog trenda.

Ted Baker London i poigravanje različitim stilovima

Brend ne želi pratiti trendove, već ih postavljati. Ta osobina učinila je Teda Bakera velikim. U početku je proizvodio isključio majice, a u međuvremenu je postao globalan brend koji za žene, muškarce i djecu što se tiče mode ima spremno sve što srce može poželjeti. Pritom je poigravanje konvencionalnom britanskom elegancijom i suvremenim elementima toliko dobro razrađeno da odjeća predstavlja mnogo više od mode. Iza cipela i odjeće Ted Baker stoji čitav jedan životni stil koji podcrtava tvoju individualnost i koji te ne želi maskirati. Brend ti nudi mogućnost modernog hodanja ukorak s vremenom s mnogo stila. Moda Ted Baker iz Londona nije napravljena da bi se nosila samo jednu sezonu. Klasični elementi i vrlo fini materijali osiguravaju da kreacije dugo traju i da imaju prepoznatljivi faktor omiljene odjeće. Za hrabrog muškarca Baker, primjerice, ima spremne kravate u neonskim bojama. Klasične zaljubljenice u modu obradovat će naizgled konvencionalne koktel haljine marke Ted Baker, koje, zahvaljujući neobičnim materijalima i bojama, postaju pravi mamac za poglede.

Ekskluzivni proizvodi u mrežnoj trgovini Ted Baker na ABOUT YOU

Dodavanje nekoliko ekskluzivnih komada odjeće modne marke Ted Baker u tvoj ormar nikada ne može biti pogrešno. Osobito asortiman britanskog uspješnog brenda ima nekoliko komada koje jednostavno moraš imati, a koji čeznutljivo čekaju da ih povedeš na izlet. Tako možeš proslaviti svoju individualnost i uvijek ćeš se bez muke kretati između popularnog „Preppylooka” i ležerne svakodnevne garderobe. Odjeni se brzo i jednostavno za svaku priliku. Naša mrežna trgovina za tebe ima spremne najljepše kreacije ovog modernog brenda. Jednostavno uz nekoliko klikova na ABOUT YOU pregledaj galeriju i online kupi lijepe odjevne komade marke Ted Baker. Poslat ćemo ti ih što brže možemo na kućnu adresu – ne moraš dugo čekati ispred garderoba ili na blagajni.