1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Privjesci za ključeve i etuiji za žene36

Pregledali ste sve proizvode u kategoriji Privjesci za ključeve i etuiji

Otkrij ostale proizvode iz kategorije Novčanici

Privjesci za ključeve i etuiji: važne stvari uvijek pri ruci

Teško da netko izlazi iz kuće bez ključeva. Ako imate više ključeva, na primjer ključ od stana, od ulaznih vrata zgrade, poštanskog sandučića, garaže, auta ili motocikla, korisno je imati praktičan privjesak za ključeve da ih sve drži na okupu. Druga opcija su etuiji, praktične futrole za ključeve koje često imaju i dodatne pretince za bolju organizaciju. U svakom slučaju, teško je zamisliti život bez tih praktičnih privjesaka za ključeve. Na internetskoj trgovini ABOUT YOU nudimo širok izbor ovih sitnih ali bitnih organizatora vaših ključeva.

Privjesci za ključeve i etuiji za lakšu i jednostavniju svakodnevicu

Vjerojatno niste ni pomišljali koliko zabavni mogu biti privjesci za ključeve i etuiji. Dozvolite da vam kroz našu ponudu pouzdanih i izdržljivih proizvoda koji nude brandova Camel, Ralph Lauren, Hugo, Liebeskind Berlin, About You i mnogi drugi pokažemo koliko je privjesak za ključeve ili etui trendy i koristan modni dodatak. Razne futrole za ključeve odlikuju se čvrstinom, fleksibilnošću i ugodne su za držanje. Smeđa i crna su dominantne boje s kojima kožne futrole slijede bezvremenski stil i mogu se lako ukombinirati s vašim torbicama ili novčanicima u skladnu cjelinu, modnu izjavu kroz praktične dodatke. Većina eutija ima dodatne pretince u koje se mogu ubaciti razne sitnice poput kreditnih kartica, osobnih iskaznica ili daljinskog upravljača za vrata garaže. Privjesci za ključeve također oduševljaju raznolikim izvedbama i kombinacijama materijala.

Privjesak za ključeve, privjesak za sreću

Privjesci za ključeve su klasika kada je riječ o sigurnom spajanju i transportu ključeva. Moguće su razne kombinacije metalnih prstenova za spajanje ključeva i kožnih petlji koje olakšavaju izvlačenje ključeva iz hlača ili torbice. Kožna pločica često se izrađuje u obliku petlje tako da se može lako uhvatiti. Bitna je kvaliteta materijala, tako da vaš privjesak za ključeve može što duže trajati. Privjesci za ključeve mogu postati i osobna modna izjava, na njih se mogu dodati razni zanimljivi dodatni privjesci, simboli, ikone, od djeteline s četiri lista do flouroscentnih mačaka u jarkim bojama, tako da ih je lakše uočiti i teže izgubiti. U svakom slučaju, korisno je imati dobar i pouzdan privjesak za ključeve ili etui. Istražite našu ponudu i zabavite se istražujući ove male ali zaista bitne modne dodatke. Super funkcioniraju i kao poklon za vaše voljene.