• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Šilterice za razne stilove

Mnoge žene ujutro stoje ispred svog ormara i pitaju se: koju odjeća i koje pokrivalo za glavo danas odabrati? Postoje mnoge varijanti kapa i šešira, ali vječni casual klasik su šilterice. Šilterica je odavno napustila svoju prvotnu domenu sporta i postala must-have za žene svjesne trendova. Ova ležerna pokrivala za glavu dostupna su u gotovo neograničenom broju varijanti i mogu se kombinirati s gotovo bilo kojim stilom odjeće. Vrhunske šilterice ženske možete pronaći ovdje u online trgovini ABOUT YOU. Naručujete potpuno bez rizika. Ako vam se šilterica ne sviđa, jednostavno je možete vratiti, bez dodatnih troškova.

Šilterica: svestrani modni dodatak

Teško da bilo koji drugi odjevni predmet toliko simbolizira ""američki način života"" kao šilterice. Svoju slavu stekle su tijekom jedne bejzbolske utakmice 1849. godine, kada je momčad New York Knickerbockers zamijenila uobičajene slamnate šešire s ovim praktičnijim pokrivalima za glavu. Od tada su ove bejzbolske kape na stalnom putu prema sve većoj popularnosti. Već su 1970-ih razni modeli osvojili ulični stil tadašnje mladosti. Smatrali su ih simbolom neovisnosti i opuštenosti. Suvremene šilterice ženske u ponudi mnogih marka pokazuju da su ove praktične kape i dan danas bezvremenski modni dodatak. Od urbanog dizajna do ekstravagantnih dizajnerskih komada, ove cool kape osvajaju svojom svestranošću i opuštenim stilom. Kada se kombiniraju s raznim stilovima, za šilterice vrijedi sljedeće načelo: sve prolazi, sve može. Prikladne su za gotovo svaku prigodu. U kombinaciji s cool trapericama dobivate ležernu uličnu odjeću koja naglašava vašu slobodu i neovisnost.Šilterica je svestrani dodatak pomoću koje možete dati svakoj modnoj kombinaciji individualnu i veselu notu ležernosti.

Šilterica za jedinstven look

Tražite nove varijante klasičnih šilterica, nešto individualno i jedinstveno, pokrivalo za glavu koje će izazvati pozornost? Razgledajte kolekcije poznatih modnih marka u kojima možete pronaći raznolike ženske modele. Šilterice s raznim vezenim detaljima jednako su jedinstvene koliko i moderne. Uz ljetnu bluzu ili haljinu možete nositi modele sa zebrastim ili tigrastim uzorkom. Svakako kombinirajte bogato ukrašene kapice samo sa suptilnom odjećom. Na taj je način vaša odjeća dosljedna, a šilterica je tu kao elegantni, vizualni vrhunac koji zaokružuje cjelinu. Šilterice su također i jako praktične pri određenim vremenskim uvjetima, kao zaštita od jarkog sunca, ili kada igrate bejzbol, uvijek se s njima možete osjećati cool i slobodno.