• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Klompe za žene58

Pregledali ste sve proizvode u kategoriji Klompe

Otkrij ostale proizvode iz kategorije Natikače

Klompe: Bezvremenska obuća za svaku priliku

Trendseteri poput Kate Moss već su odavno pokazali kako se to radi: Ravne klompe, koje su bile popularne 70-ih, u međuvremenu su ponovno u modi. U početku se radilo o radničkoj obući iz Engleske, koje su ubrzo stigle u Europu. Klasici sa slobodnom petom već su tada širili ljetni osjećaj, u kombinaciji s tadašnjim zvonaricama i kovrčavom kosom. Često su modeli već u toj epohi bili opremljeni čvrstom, povišenom petom. Danas postoje brojne varijante potpetice. Činjenica da mogu slaviti svoj povratak oslanja se, među ostalim, na njihovu udobnost i privlačnu optiku. Klompe ti u pogledu mogućnosti kombiniranja pružaju mnogo fleksibilnosti. Što se tiče oblika i materijala, ova obuća nema granica. Klompe udobno možeš naručiti u mrežnoj trgovini u brojnim varijantama.

Klompe u trgovini: Savršene su za ove prigode

Voljela bi imati cipelu koju bez problema možeš nositi po kući, ali koja je isto tako prikladna za druge aktivnosti? Ženske klompe savršene su kao kućna obuća jer su vrlo stabilne i čvrste. Osim toga, imaju otporan potplat koji optimalno podupire stopalo. Još su bolje klompe „Sabot” koje su sa svojim potplatima za treking savršene za planinarenje. I te klompe možeš obuti bez vezanja vezica. Klompe za žene postoje i u elegantnoj verziji: Modeli od kožnatog materijala, često s nitnama odn. ukrašene dodacima i dodatno povišene na petama, dat će ti savršenu figuru tijekom svakog dana pa čak i u posebnim prigodama.

Klompe za žene: 70-e u novom, bezvremenskom ruhu

Neovisno o prigodi možda se pitaš: Uz što kombinirati klompe? Zaista se ovdje bez problema mogu dodati i drugi odjevni komadi iz 70-ih. Stilski vjerna kombinacija sa zvonaricama i bluzom koja naglašava figuru izgledat će atraktivno i lijepo. Tko voli modne dodatke, dodat će šešir ili moderan ženski sat. Za klasičan stil elegantne su klompe ili model „Mules” s otvorenim prstima odličan izbor. Bluza u decentnoj boji, tamni sako i hlače „Marlene” savršeno će upotpuniti zahtjevan poslovni izgled. Jedno je jasno: Prilagodljivost i jedinstven stil klompi s pravom ih čini bezvremenskim klasikom koji ne bi smio nedostajati ni u jednom dobrom ormariću za cipele.