• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Palazzo hlače za žene305

Hlače „Marlene” i „Palazzo” 2019. apsolutni su trend

Ni manje ni više nego glumica Marlene Dietrich dala je ime ovom modernom komadu tvoje garderobe. Njezin senzualni izgled u hlačama koje opušteno padaju i u kojima njezine noge izgledaju beskonačno dugačko ostao je do danas upamćen i još se danas brojne slavne osobe orijentiraju na njezinom androgenom stilu. Diane Keaton u njima luta po New Yorku, Angelina Jolie nosila ih je na crvenom tepihu, supermodel Olivia Palermo u njima je viđena tijekom kupnje, a Victoria Beckham čak ih je dizajnirala za jednu svoju kolekciju.

Zašto bi trebala nositi hlače „Marlene”?

Danas ti nosiš hlače, dušo! Mnogo je razloga za hlače „Marlene”: Široka nogavica miluje figuru i sakriva male nepravilnosti. Više postavljen obrub skreće pažnju na dobre proporcije. Blaga prekomjerna duljina čini da tvoje noge izgledaju dugačko i usko. Osobito otmjeno izgleda klasična crna varijanta.

Kako pravilno iskombinirati hlače „Marlene” i „Palazzo”?

Hlače „Marlene” pravo su čudo za kombinacije i mogu se savršeno nositi tijekom dana i večeri, na posao ili u slobodno vrijeme. Važno za tvoje proporcije: Remenom naglasi središnji dio tijela. Onda gornji dio može ponovno biti uzak, baš kako voliš. Najvažniji modni dodatak su cipele. Za ured su savršen izbor uzak pulover s ovratnikom i otmjene tenisice. Na večeri ćeš najbolje pokazati mnogo kože i beskonačno dugačke noge u topu sa šljokicama i štiklama. Hlače „Marlene” klasično možeš nositi u topu na prugice i s balerinkama. Takav je mornarski izgled uvijek u trendu.