Kendall za ABOUT YOU - dostupno sada5

Samo još:00H00MIN00SEK
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Sportska oprema za žene35

Pregledali ste sve proizvode u kategoriji Sportska oprema

Otkrij ostale proizvode iz kategorije Sport

Sva sportska oprema na jednom mjestu

Baviš se sportom i redovito vježbaš, ili tek želiš početi? U oba slučaja, treba ti sportska oprema. Srećom, zahvaljujući našoj online trgovini, ne moraš daleko ići da bi je nabavila. Opskrbili smo se samo najboljim modnim markama i naša ponuda je sve veća iz dana u dan. Joga, nogomet, košarka, snowboarding, fitness ili trčanje? Imamo opremu za sve navedene sportove! Naravno, sportska oprema sama po sebi nije dovoljna, pa zato na našoj stranici možeš pronaći i sportsku odjeću, obuću, sportske torbe i dodatke. Neke od mnogobrojnih sportskih marki u našoj kolekciji su Nike, Adidas Performance i Puma. U kratko vrijeme, iste su stekle povjerenje brojnih rekreativaca, ali i profesionalnih sportaša. Daj im priliku i uvjeri se i sama zašto je tako!

Ženska sportska oprema za jogu

Joga je u današnje vrijeme postala jako popularna zbog svojih tehnika i metoda za poboljšanje zdravlja te postizanje sklada duše i tijela. Mogu je vježbati svi, bez obzira na fizičku spremu, zdravlje, dob ili tjelesnu konstituciju. Jogu ne moraš nužno vježbati u grupi ili u teretani: uz pregršt materijala na internetu, bez problema možeš postati joga guru i u udobnosti svoga doma. Stoga, što je ženska sportska oprema bez opreme za jogu? Na ABOUT YOU smo za tebe pripremili širok izbor kvalitetne opreme: podloge za vježbanje u različitim bojama, joga pojase i trake, pa čak i lopte za jogu. Bilo da si početnik ili ekspert, sportska oprema iz naše kolekcije čeka te da u njoj pronađeš ono što ti treba za tvoje joga putovanje.

Sportska oprema kao motivacija za vježbanje

Znamo koliko se teško motivirati na vježbanje kod kuće. Međutim, u razdoblju pandemije, pogotovo ako vrijeme nije baš najljepše, to nam je jedina opcija. Početak je najteži: koliko si samo puta taj početak odgodila, smišljajući izlike? Naša sportska oprema može ti pomoći da tome konačno staneš na kraj. Ako se opskrbiš sportskom opremom i ostaviš je na vidljivim mjestima u prostorijama u kojima provodiš puno vremena (npr. rasprostreš podlogu za vježbanje usred dnevne sobe), teže će ti biti zanemarivati svoju fizičku neaktivnost. Najvjerojatnije ćeš spontano najzad posustati i tvoja nova sportska oprema navest će te da počneš vježbati umjesto da to opet odgodiš za neki sljedeći ponedjeljak. Sportska oprema je ključni element tvog zdravijeg života, prvo kao poticaj koji ti je potreban, a zatim da ti svojom kvalitetom omogući besprijekorno iskustvo vježbanja. Prema tome, odaberi najkvalitetniju na ABOUT YOU!