Preskoči na glavni sadržaj

Sve samo ne obično
Svakodnevni stilovi za sve oblike tijela

Sve samo ne obično Svakodnevni stilovi za sve oblike tijela
Svakodnevni stilovi za sve oblike tijela2.289

Samo budi svoja

Slavimo svakoga u individualnoj ljepoti i jedinstvenosti. Sjajno je imati samopouzdanja, znati što voliš i što ti odgovara. Kako poznavanje tvog oblika tijela može pomoći? Sve je u odabiru udobnih i svestranih komada i njihovom kombiniranju kako bi dočarala svoje omiljene karakteristike. Bez obzira imaš li oblik pješčanog sata, pravokutnika, obrnutog trokuta, kruške ili jabuke, pronađi ono u čemu se osjećaš i izgledaš najbolje uz samo malo inspiracije.

Oblik jabuke

Ako imaš vitkiji donji dio tijela i zaobljenu sredinu, imaš figuru u obliku jabuke. Šarmantan svakodnevni look je pripijena haljina koja se širi s naboranim detaljima i izrazitim rukavima koja usmjerava tvoju unutarnju romantiku - daje prekrasnu ravnotežu i volumen tvome obliku. Stiliziraj je s nekim trendi čizmama s petom i imaš izgled koji spaja moderno s bezvremenskim. Svakodnevni outfit je par crnih širokih traperica visokog struka i osnovna majica koja lijepo ističe tvoj struk i noge. Riječ je o ležernom looku koji se lako može nadograditi u chic look s parom gležnjača na špic. Tvoja odjeća može biti sve samo ne obična – baš kao što si i ti!

Sve samo ne obično Svakodnevni stilovi za sve oblike tijela
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Oblik kruške

Ako ti je najširi dio tijela oko bokova i imaš manji gornji dio tijela, imaš figuru u obliku kruške. Idealan look je ugodna kratka pletena haljina koja privlači pozornost na noge – upari je s čizmama do koljena i izduži tijelo za poboljšan elegantan, ali opušten izgled. Par bootcut traperica visokog struka također će biti tvoj najbolji prijatelj u svakodnevnom stilu. Ne samo da daju ravnotežu proporcijama, već stilizirane s crop topom i čizmama na špic lijepo naglašavaju tvoje tijelo i daju jednostavan, ali zadivljujući izgled. Zabavi se sa svojim outfitima i prigrli svoju jedinstvenost!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look
Ekskluzivni kuponi unutar aplikacije za tebe!
Dobij svoj -15% kupon dobrodošlice za nove korisnike aplikacije i mnoge ponude.