1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

Samo još:00H00MIN00SEK
ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

NIKE Air Force – uvijek aktualna tenisica u 2000 varijanti

NIKE Air Force kraljica je stila među obućom za slobodno vrijeme i proslavljena među tenisicama. Svatko poznaje tenisicu koja na sebi nosi poznati swoosh. Obuća koju vjerojatno svatko ima u ormariću za cipele. Swoosh je jedinstveni simbol proizvođača obuće i sportskih proizvoda NIKE. Poznata tenisica u međuvremenu je dostupna u 2000 različitih varijanti – jedinstven dizajn zaslužan je za činjenicu da je NIKE Air Force za žene, muškarce i djecu najprodavanija sportska obuća svih vremena.

Obuća za slobodno vrijeme s potplatom napunjenim zrakom

Priča tenisice NIKE Air Force započela je 1982. godine, kada je Bruce Kilgore, dizajner i nekadašnji kipar, osmislio Air Force 1 za američki brend sportske opreme. Isprva se radilo o košarkaškoj tenisici prilikom čije je izrade po prvi put upotrijebljena tehnologija NIKE Air koja se pobrinula za potpuno novo prigušivanje. Za košarkaške profesionalce model s potplatom napunjenim zrakom i bočnim jastucima uskoro je postao nezaobilazan. Sportaši su bili oduševljeni time što ih te tenisice pri neprestanoj izmjeni skokova i stajanja štite od ozljeda, a poboljšavale su i njihove performanse na terenu. Tijekom desetljeća porasla je potražnja za tenisicama Air Force 1 kao obućom za slobodno vrijeme. Na to je NIKE uvijek iznova razvijao izgled tih kultnih tenisica, a obožavatelji tenisica uvijek su se oduševljavali svježim značajkama, novim mješavinama materijala i uzbudljivim bojama. NIKE Air Force jednostavno je obuća za vječnost. Baš kao nekada, i danas ih nose ljubitelji mode i trendseteri diljem svijeta. Sportaši, glazbenici i holivudske zvijezde uklapaju te tenisice u svoje odjevne kombinacije. High, Low ili Mid? Tenisice NIKE Air Force dostupne su u mnogim različitim izvedbama.

Air Force Shadow – NIKE je poboljšao klasik

Obuća NIKE Air Force Shadow za žene stiže nakon uređivanja ove ikone u stilskim kombinacijama boja. Srednji pjenasti potplat i izrezbareni vanjski potplat osiguravaju laganu, fleksibilnu i ugodnu udobnost nošenja. Prepoznatljiv oblik je ostao. Jednakim legendarnim oblikom kao prvotni Air Force 1 i nešto veće oblikovanim srednjim potplatom ta se cipela igra proporcijama i svakako je pravi NIKE Air Force, jednostavno nezamjenjiva. Air Force Shadow brenda NIKE dostupan je u jarkim tonovima kao što su ružičasta, plava i žuta u kombinaciji s bijelom bojom. Osobito je klasično vezivanje upadljivo, kao i uzdužna puna peta koja čini da osoba u njima izgleda više, a noge izgledaju tanje. Mješavina kože i sintetičkih materijala ugodna je za nošenje. Na kraju, ovaj popularan komad obuće zaokružen je svojim trakicama, utorima i prepoznatljivim dizajnom koji nosi znak swoosh, uvijek u dvostrukoj izvedbi.