1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Nike Air Max 97

Nažalost ništa nije pronađeno...

Air Max 97 – inovacije stvaraju legende

Ovaj model gotovo nije uspio ući u poznatu Air-Max-seriju. Kad je NIKE-ov dizajner Christian Tresser predstavio svoj dizajn za NIKE air Max 97 prije više od 20 godina, kolege nisu bili baš impresionirani. Tenisica im je bila previše napredna. Tresserova ideja da postavi Air Unit (vidljivi zračni jastuk u potplatu) u fokus cipele i tako je učiniti apsolutnom visokotehnološkom cipelom, bila je previše vizionarska za mnoge. Dobro što je dizajner uspio prevladati kritiku, inače biste morali bez jedne od najoriginalnjih tenisica na svijetu danas. Dizajn gornjeg dijela je valovit zbog 3M elementa i definira legendarnu siluetu. Ovdje je dizajner cipela nadahnut elementom vode. Zamislio je kako voda kaplje u ribnjak i prebacio je na svoj model. Valovi su se našli kao obodni, zakrivljeni šavovi na površini cipele i proširili se na zračni element, gdje su se konančno okupili u zamišljenom jezeru.

Visionarski dizajn i savršena tehnologija - NIKE Air Max 97

Futuristički izgled je proslavio mnogo uspjehe- svi su ga željeli imati. Za gornji materijal korištena je kombinacija sintetičke vlakne, kože i mreže. Dizajner modela imao je veliku prednost prema sjajnim metalnim površinama, tako da je uspio upotrijebiti puno srebra i zlata- što je tenisicu učinilo još prostranijom. Ta agresivna silueta određuje dizajn ali ono što također definira cipelu je nevjerovatna udobnost. Ova tenisica je neophodna za vaš Streetwear- Look. Ne nosite je samo uz sportsku odjeću, već ležerno uz traperice ili suknje. NIKE je na tržište predstavijo razne posebne modele koje su se također prodavale u malim količinama. Nogometni bog Cristiano Ronaldo dobio je svoj vlastiti par u zlatnoj boji, a za 20. godišnjicu 2017. godine izašla je vrlo ženstvena verzija- sa stotinama swarowskih kamenja.

NIKE Air Max 97- Djeca su oduševljena

Cool, atletska silueta nije popularna samo kod žena, muškaraca, već i kod djece. Šarena mini verzija orijentira se dizajnu klasične verzije iz 90- ih godina i impresionira robusnošću i visoku udobnošću nošenja. Zahvaljujući jezičcima na peti i podstavljenom jeziku- djecu mogu lako obući i skinuti tenisicu. Kada je u pitanju Air Max 97, zapravo ne možete govoriti o retro stilu, jer je već pre 20 godine bio ispred svog vremena.

"