Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Carhartt WIP119

Carhartt WIP – kombinacija modnog samopouzdanja i funkcije za prave muškarce i moderne žene

Kada moda pogađa ukus željene ciljane skupine, neki su dizajneri zadovoljni – no tvorcima brenda Carhartt WIP to je definitivno premalo. Umjesto da kreiraju pretjeranu eleganciju, ovi proizvođači stavljaju naglasak na drugu, bitnu značajku svoje odjeće. Ne ističe se samo od drugih, već se savršeno uklapa u brzu svakodnevicu mladih ljudi: Moda Carhartt WIP spaja dizajn s udobnošću, funkcionalnost s estetikom i stoga je najbolji izbor za sve obožavatelje boravka na svježem zraku. Svejedno u kojim vremenskim uvjetima, odjeća marka Carhartt WIP opremit će te za svaku pustolovinu vani i u svakom ćeš pogledu istovremeno imati dobru figuru. Visokovrijedni materijali i pažljivo odabrani krojevi jamče ti da će ti uvijek biti toplo i da ćeš u svakoj situaciji u doslovnom smislu biti na suhom. Tu dolazi, naravno, i drugi faktor koji je značajan za ovaj uspješan brend: Dizajneri se znaju igrati bojama, uzorcima i krojevima i tako pouzdano znaju što će se svidjeti mlađoj generaciji.

Brend s dugačkom povijesti uspjeha – Carhartt WIP

Zašto marka Carhartt WIP sve do danas polaže najvišu vrijednost na upotrebljivost i funkcionalnost svoje odjeće, može se vidjeti već iz povijesti poduzeća. Prije više od 100 godina ovaj je vrhunski američki brend ponajprije proizvodio odjeću za radnike kojima je funkcionalnost bila glavni kriterij za kupnju. No s vremenom su se promijenili ne samo uvjeti rada, već i imidž brenda Carhartt WIP. Brend je do danas zadržao visoku kvalitetu – u međuvremenu je postao poznat po međunarodno traženim, tipičnim stilovima koji znalački povezuju ležernost, sportski stil i dašak ekstravagancije. Ovaj tradicijski brend poznat je i u skejterskoj i hip-hop sceni, i to s razlogom. U ponudi ćeš pronaći sve što ti je potrebno za moderan nastup vani, kao i unutra. Pored košulja, majica i pulovera, koje možeš savršeno kombinirati u slobodno vrijeme, ali i u ured, brend nudi i hlače s optimalnom mogućnošću kretanja u njima i tople jakne. Modni dodaci brenda Carhartt WIP od kape do šala upotpunjuju kolekciju.

Naruči Carhartt WIP u mrežnoj trgovini i uživaj

Tražiš trendi odjeću s kultnim statusom koja osvaja svojim šarmom? Pronađi inspiraciju u online trgovini Carhartt WIP na ABOUT YOU i nabavi popularne komade koji su dosad nedostajali u tvom ormaru. Od jednostavnih osnovnih komada preko upadljivog primjerka sa šarenim printom, Carhartt u ponudi ima sve što ti je potrebno za modernu svakodnevicu u uredu i za slobodno vrijeme. Uz samo nekoliko klikova mišem tvoja će odjeća završiti u virtualnoj košarici i za čas ti stići na kućnu adresu.