Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od LACOSTE155

LACOSTE cipele, polo majice i još više mode

Apsolutni je klasik, naravno, muška polo majica brenda LACOSTE, koju je 1927. godine dizajnirao René Lacoste osobno. Sve do danas nije se mnogo toga promijenilo, osim na drugim proizvodima koji nose krokodila kao znak prepoznavanja. Inače, to je pri uvođenju bila prava osobitost jer je ovaj brend prvi koji je svoj logotip prišivao na vidljivo mjesto na svim svojim proizvodima, a čini to i danas. Priča poduzeća i naravno tenis još su danas dio svih proizvoda ove modne kuće. Primjerice, na obuću LACOSTE također je utjecao osnivač poduzeća svojom stručnošću. Tako možeš dobiti velik izbor obuće za tenis LACOSTE s krokodilom. Ona osvaja svojom visokom udobnošću nošenja, ali i nezamjenjivim francuskim stilom. Kao i kod ženskih tenisica LACOSTE, visokovrijedni se materijali podrazumijevaju, kao i jednostavan i bezvremenski dizajn.

Ne postoji LACOSTE polo bez krokodila – nastanak jednog logotipa

Priča svjetski poznatog brenda Lacoste započinje okladom. Vrlo uspješan francuski tenisač René Lacoste bio je 1923. tijekom poznatog turnira Davis-Cup u SAD-u i zajedno s kolegom iz tima Pierreom Gillouom šetao je centrom grada Bostona. Kada su prolazili pored izloga s otmjenom kožnom galanterijom, okladili su se u kovčeg od aligatorske kože da će teniski profesionalac pobijediti meč. René Lacoste izgubio je, no nadimak mu je ostao: Otad su ga svi na teniskoj sceni zvali još samo „Krokodil”. Francuz je prisvojio to ime i uskoro se na teniskim terenima pojavljivao još samo s velikim, prišivenim krokodilom na svojem gornjem dijelu odjeće. Rođen je logotip njegovog budućeg modnog carstva. Danas je krokodil jedan od najprepoznatljivijih logotipa na svijetu i nalazi se, kako na majicama, tako i na satovima za muškarce ili torbama za žene.

Pronađi sve za čim ti srce snažnije kuca u mrežnoj trgovini LACOSTE na ABOUT YOU

Mrežna trgovina LACOSTE svojom velikom raznolikošću proizvoda i dugom poviješću nije samo modni brend, nego je sinonim za čitav stil. Tako iz mrežne trgovine LACOSTE ne dostavljamo samo odjeću ili satove za žene, već cjelokupan osjećaj. Jer ovdje se uvijek kombiniraju stil i sport, elegantan stav ranih teniskih legendi još se uvijek osjeti u svakom komadu i svakoj pojedinoj torbi brenda LACOSTE. Naposljetku, to je tajna uspjeha Francuza. Ovdje na ABOUT YOU pronaći ćeš odgovarajući komad za sve tvoje potrebe. Uvjeri se u marku s krokodilom i pretraži trgovinu Lacoste na ABOUT YOU!

Otkrij 25.11.2022 veliku Black Friday Promociju. Tamo možeš pronaći sjajne LACOSTE ponude crnog petka za žene. Ali to nije sve - ne propusti našu Black Friday rasprodaju od LACOSTE za muškarce!