Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od TOMMY HILFIGER1.532

Tommy Hilfiger jamči kvalitetu i autentičnost

U svijetu mode Tommy Hilfiger ističe se svojim prpošnim i mladenačkim duhom, ali nikad ne gubi poveznicu s klasičnim dizajnom. Može se reći da utjelovljuje vječni optimizam, a cilj mu je isticanje individualnosti i rušenje društvenih konvencija. U našoj ABOUT YOU online trgovini Tommy Hilfiger online nudi opuštene modne komade koji igraju važnu ulogu na međunarodnoj modnoj sceni. Šarena odjeća, udobna obuća i urbani modni dodaci ovog brenda bit će tvoj idealan izbor ako njeguješ opušten, ali i elegantni stil koji zrači autentičnošću. Prepoznatljivost brenda ne proizlazi samo iz vizualnog identiteta, budući da je prvenstveno riječ o proizvodima visoke kvalitete. Oni se mogu lako međusobno kombinirati, a zahvaljujući tome moći ćeš lako kreirati zanimljivu dinamiku svoje individualne modne priče. Sve to čini Tommy Hilfiger neizostavnim dijelom tvog modnog portfelja.

Tommy Hilfiger online kao svjetski modni div

Kada se 1985. godine pojavio na modnoj sceni, ovaj njujorški brend imao je samo jednu kolekciju, i to za muškarce. Danas je riječ o jednom od najprepoznatljivijih lifestyle brendova koji se distribuira u više od 100 zemalja, u oko 2000 trgovina. Njegove kolekcije namijenjene su muškarcima, ženama i djeci, a uključuju odjeću, obuću, modne dodatke, nakit, satove, parfeme pa čak i namještaj. U skladu s tim, tu su i podbrendovi kao što su Tommy Jeans, Tommy Hilfiger Underwear i Tommy Sport. Osnivač, ali i pasionirani filantrop, Tommy Hilfiger, i dalje djeluje kao glavni dizajner u svom modnom carstvu i usmjerava cijeli proces dizajniranja. Otpočetka je prepoznat kao predvodnik američkog cool stila koji je u prvom redu okarakteriziran opuštenošću i ležernošću. Svoju inspiraciju brend crpi iz nasljeđa američke popkulture i tzv. amerikana stila.

Otkrij mladenačku čar Tommy Hilfiger stila

Odluči se za urbanu odjeću u tradicionalnom američkom koledž stilu koji je udoban, a istovremeno šik. Ovdje ćeš pronaći modu za svaki dan, ali i komade za posebne trenutke u svom životu. Zaštitni znak Tommy Hilfigera je originalnost jer je to glavni način da pojedinac unaprijedi osobni stil. Tommy Hilfiger, pod snažnim utjecajem amerikana stila, u ponudi, između ostalog, ima cipele, majice, kupaće kostime, donje rublje, haljine, torbe i sportsku odjeću. Ovi bezvremeni modni predmeti krasit će tebe i tvoj ormar još mnogo sezona. Naime, riječ je o odjeći s daškom klasike koja nije zamišljena kao kratkotrajni trend. Ako njeguješ mladenački stil, Tommy Hilfiger definitivno je pravi odabir za tebe!