Preskoči na glavni sadržaj
 Modna marka
Svi proizvodi od TRIUMPH100

Triumph: seksi donje rublje s maksimalnom udobnošću

Modna marka Triumph olakšava pronalazak savršenog grudnjaka koji je zavodljiv, a ujedno i vrlo udoban. Ovo donje rublje ne samo da predstavlja seksi izgled, već ti nudi sigurnost i podršku u svim svakodnevnim situacijama. Donje rublje Triumph za žene jednostavno je, nježno grli tvoje tijelo i izgleda atraktivno unatoč jednostavnoj izradi. Uz ekstravagantno žensko donje rublje i lijepu odjeću, Triumph u osnovi razlikuje različite vrste i stilove grudnjaka. Triumph donje rublje dolazi u pet različitih varijanti. Ovdje se možeš odlučiti za grudnjake s čipkom, grudnjake bez žice, grudnjake sa košaricama koje savršeno pristaju, push-up grudnjake za malo više oblina ili grudnjak za vizualno manje grudi. Ova se marka donjeg rublja oslanja na eleganciju i optimalnu funkciju kako bi ti pružio prekrasnu udobnost nošenja u svakom trenutku. Sada ti ništa ne smeta u potrazi za pravim dijelom donjeg rublja, jer Triumph asortiman svojim podatnim materijalima čini tvoju siluetu čarobnom i stavlja te u središte pozornosti danju i noću.

Donje rublje Triumph: garancija kvalitete već više od 100 godina

Kada neka modna marka posluje diljem svijeta više od 100 godina, to je znak visokokvalitetne mode koja je također pristupačna. Davne 1900. godine marka Triumph osnovali su proizvođači steznika Johann Gottfried Spiesshofer i poduzetnik Michael Braun, koji su udružuli snage u zajednički poduhvat zvan Spiesshofer & Braun. U maloj staji u Heubachu u Baden-Württembergu ovdje je osnovana tvornica sa šest šivaćih strojeva i jednakim brojem zaposlenih. Nakon samo nekoliko godina, ovdje je već bilo zaposleno 150 ljudi, a osnivački dvojac prepoznao je potrebu za boljim i pamtljivijim imenom koje bi dostojno podcrtalo njihovo inovativno donje rublje. Inspirirano Slavolukom pobjede u Parizu, trijumfalnim lukom grada ljubavi, kombinacija njihovih prezimena postala je modna marka Triumph, koji će brzo postati jedan od vodećih proizvođača donjeg rublja u Europi. Burne dvadesete također su ovdje odigrale važnu ulogu, jer je napredovala modernizacija laganih steznika i grudnjaka. Moda je postala jeftinija i brand je mogao donje rublje izrađivati ​​s manje šavova i time osigurati veću udobnost. U novom tisućljeću brand se prvenstveno zalaže za rast i napredak u Aziji, posebice u Indiji.

Pronađi donje rublje Triumph u internetskoj trgovini ABOUT YOU

Otkrij sjajan izbor donjeg rubljaTriumph koji će ti ubrzo postati neizostavni suputnik. Ova marka je odavno sinonim za luksuzne, drske i slatke stilove donjeg rublja. Sa svojim grudnjacima Triumph i ostalim donjim rubljem, dizajneri ovog branda stvaraju pravi raj za žene koje vole udobnost, atraktivnost i kvalitetu.