• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Lančići kao točka na i tvoje odjevne kombinacije

U potrazi si za savršenim izgledom u stilu Audrey Hepburn ili trebaš elegantan modni dodatak za svaku prigodu? Onda razgledaj po našoj online trgovini na ABOUT YOU i pronađi nov lančić. Brojne modne marke nude ti velik izbor različitih lančića raznih debljina i materijala. Ekskluzivan dizajn susreće se s neobičnim materijalima i upadljivim detaljima.

Koji lančić pristaje uz koji gornji dio?

Lančić je maleno čarobno sredstvo tvoje kutije za nakit. Uz pomoć njega svaku uobičajenu kombinaciju odmah možeš podići. No koji su lančići prikladni uz koju žensku odjeću? Orijentiraj se ponajprije prema izrezu svog gornjeg dijela. Ako imaš okrugao izrez, preporučuje se nošenje upadljivog ovratnika. Osobito ako imaš decentan gornji dio, ovratnik može biti šareniji ili imati uzorke. Ako rado nosiš majice V-izreza, odluči se za lančiće kojima je težište na sredini. Tako će lagano padati na dekolte i odvući pogled promatrača na pravo mjesto. Potrebno je više spretnosti ako nosiš gornji dio pravokutnog izreza. Trebala bi se poslužiti lančićem slične strukture. U to se ubrajaju pravokutne varijante, lančići s pravokutnim privjescima. Pripazi da ti privjesak ne pada preduboko na dekolte, tako da se izvana još može dobro vidjeti.

Lančići će podići tvoju odjevnu kombinaciju

Obraduj se velikom izboru ogrlica na ABOUT YOU. Decentan model za večernje prigode ili upadljiv „statement“ lančić: svaka modno osviještena žena mora ih imati. Pozvana si na večeru ili si gošća na godišnjici? Kombiniraj Fini lančić uz savršenu večernju haljinu. Svojom uskom strukturom bit će malen, ali fin detalj. Uz upadljive detalje kao što su veliki privjesci ili brojni ukrasni kamenčići, ovaj je oblik lančića središnji dio tvoje kombinacije. Postoje i vrlo prigodni modni dodaci u online trgovini na ABOUT YOU. Ovdje naručuješ bez rizika. Ako si se prevarila po pitanju veličine ili ti se tvoj novi nakit ne sviđa, možeš ga besplatno i jednostavno poslati natrag.