• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Ženski prsten - vječni modni dodatak

Jedva čekaš izgovoriti sudbonosno "da" i razmijeniti prstenje s voljenom osobom? Ili si jedna od onih koje koncept braka ne zanima, ali nakit je već druga priča? Svakako ne trebaš čekati "onog pravog"" da bi imala prelijep prsten. Prstenje iz naše kolekcije omogućit će ti da samoj sebi pokažeš koliko se voliš! Bilo da preferiraš tradicionalno zlato, elegantno srebro ili ti je pak draža bižuterija kako se ne bi morala previše brinuti da ćeš prsten izgubiti, na ABOUT YOU ćeš pronaći idealni prsten za sebe. Osim različitih materijala, na izboru su ti tanki modeli klasičnog oblika s kojim ćeš se osjećati kao princeza, prstenje s cirkonima koji će blistati zajedno s tobom u tvojoj omiljenoj večernjoj haljini, širi ili deblji prsteni te oni asimetričnog oblika koje će ti pomoći u isticanju tvoje originalne osobnosti.

Prstenje za svaki prst

Tvoji prsti posebni su koliko i ti sama, stoga smo pridali posebnu pažnju osiguravanju širokog raspona veličina prstenja kako nijedna djevojka ni žena ne bi ostala zakinuta. Dakako, širok izbor veličina sa sobom otvara i mogućnost kupnje prstenja za više od jednog prsta. Ako prsten želiš nositi na malom prstu, to govori o umjetničkoj strani tvoje osobnosti. Na mali prst se obično stavlja upadljiv prsten, po mogućnosti ukrašen cirkonima. Prstenjak je u većini kultura rezerviran za zaručnički ili vjenčani prsten, a dame koje ne žele drugima dati pogrešnu sliku o njihovom bračnom statusu uglavnom prstenje nose na srednjem prstu. Prsten na srednjem prstu također predstavlja ravnotežu i odgovornost. Ako si dominantna i puna samopouzdanja, najvjerojatnije ćeš prsten poželjeti staviti na kažiprst. Prstenje na palcu kroz povijest je simboliziralo bogatstvo, utjecaj i moć, dok u modnom svijetu znači da voliš eksperimentirati s modnim stilovima.

Kako kombinirati prstenje?

Kao što smo već zaključili, često samo jedan ženski prsten nije dovoljan. Iz tog razloga u našoj ponudi imamo dostupno prstenje u pakiranjima od dva, tri, pa čak i šest prstena. Naravno, osim što prstene možeš kombinirati jednog s drugim, izgledat ćeš još zanosnije ako svoj novi prsten uskladiš uz naušnice, narukvice ili lančić izrađen od istog materijala. Želimo te potaknuti da probudiš kreativnost u sebi i stvoriš svoj mali personalizirani komplet koji će biti unikatan baš kao i ti. Neka naše prstenje označi tvoj novi početak - početak ljubavi prema samoj sebi prije svega!