• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Gaćice za žene1,935

Gaćice baš za tebe

Što ćeš ujutro odjenuti, određuje kako ćeš se osjećati tijekom dana. Stoga je važno obratiti pažnju i na odabir lijepih gaćica. Od sada to više nije problem, jer ćeš na stranicama online trgovine ABOUT YOU pronaći ženske gaćice baš za svoj osjećaj zadovoljstva. Njega možeš podići i na višu razinu, ako uzmeš u obzir da ti grudnjak i gaćice tvore skladnu cjelinu. Ako voliš nositi vrlo usku odjeću, idealni su tzv. seamless modeli, gaćice nevidljivog dizajna. Zahvaljujući posebnoj proizvodnoj tehnici, ovo donje rublje ima samo nekoliko šavova pa se rubovi ne oslikavaju. Osim togu, vrlo su udobne.

Gaćica- Modno osviještena i ispod odjeće

Modni se trendovi ne zaustavljaju na donjem rublju. Srećom je tako pa stoga dizajneri neprestano razvijaju nove krojeve, oblike i modele za gaće. Oni inovativno kombiniraju materijale i stavljaju naglaske na različite boje i uzorke. Najbolje je to što gaće ne postaju samo ljepše nego usto i udobnije i funkcionalnije. Starinski bijeli modeli koji nakon kratkog vremena izgube oblik davno su otišli u zaborav. Danas se ženske gaćice proizvode od materijala koji su čudesno elastični, njihovi rubovi se pripijaju uz kožu i gotovo se ne vide ispod uske ženske odjeće. Održavanje i pranje donjeg rublja danas je također jednostavno, jer se čak i čipka može prati na višim temperaturama, a da pritom oblik i boja ostane postojana.

S pravim gaćicama spremna na sve

Ipak bismo htjeli naglasiti da su ženske gaćice u online trgovini ABOUT YOU u prvom redu apsolutno seksi. Ovisno o tome koliko sebe želite pokazati, možete odabrati modele s više ili manje tkanine. Vizualno najoskudniji modeli su tange. I ovdje možeš birati između različitijih stilova, ovisno o tome sviđa li ti se zaigrani, romantični ili vatreni look. Bokserice možda i imaju malo više tkanine, ali u pogledu zavođenja nisu nimalo inferiorne. Jesi li već otkrila izazovne čipkaste modele koje nudimo u različitim bojama? Nek te zavedu naše gaćice ženske da i sama postaneš zavodljiva boginja. A kome ćeš i kako pokazivati svoje prekrasno novo donje rublje naravno prepuštamo tebi. No, kako bi sve bilo savršeno za tvoj poseban trenutak, treba uzeti u obzir nekoliko sitnica prilikom kupnje. Ako nisi sigurna u svoju veličinu, radije odaberi nešto veću verziju. Naime, s obzirom na elastični materijal, gaćice obično sjajno pristaju čak i ako se čine pomalo labave. Također, bez obzira na materijal od kojih su gaćice ženske napravljene, obratite pažnju na to da na najintimnijem dijelu imaju pamučnu postavu.