• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Bikiniji885

Rasprodaja bikinija na ABOUT YOU!

Šareni ili jednobojni, klasični ili razigrani, seksi ili sportski – povoljni bikiniji sada su dostupni na ABOUT YOU, ima ih kao pijeska na moru. To ima i smisla jer ipak je rasprodaja bikinija izrazito popularna prije odmora na plaži ili jednostavno u slobodno vrijeme na jezeru. Ipak je moderni dvodijelni odjevni komad najvažnije i jedino što nosiš trajno tijekom vrelih dana. Tu se rijetko koja zaljubljenica u modu može zadovoljiti samo jednim modelom. Osjećaj se uvijek dobro pripremljeno u sniženom bikiniju s rasprodaje. Upravo ti je palo na pamet da bi mogla kupiti nove zalihe? Dobra ideja: ABOUT YOU započinje s rasprodajom mode za kupanje pa odmah možeš pronaći velik izbor vrhunskih proizvoda po sniženoj cijeni. Iskoristi to i pretraži mnoge povoljne bikinije da bi pronašla svoje favorite.

Bikiniji na rasprodaji za novu kupaću sezonu

Uz ovaj velik izbor trebala bi dobro razmisliti što trebaš. Generalno su čvrsti modeli prikladni za punije poprsje jer će ti osigurati optimalnu stabilnost i odličan dekolte. Biraj na rasprodaji bikinija između klasičnih jednobojnih izvedbi, u kojima i navečer možeš sjediti u kafiću uz plažu i ispijati koktele, i razigranijih bikinija, primjerice onih s popularnim i šarenim etno uzorkom. Omiljeni print s prugicama vrlo je šarolik, ali detalji uzorka pobrinut će se da ne djeluje napadno. Pokaži svoju sunčanu stranu u sniženom dvodijelnom kupaćem s rasprodaje bikinija. Za veličanstven dekolte pobrinut će se naši bikiniji sa žicom. U mornarskom izgledu u krem bojama i s crvenim prugama imponirat ćeš na klasičan, sportski način. Ugrađene žice i vatirana podstava osigurat će prekrasan oblik i savršenu stabilnost – u ovom bikiniju možeš se bezbrižno bacati po valovima.

Povoljni bikiniji: klasični trokut, boho ili šareni all-over printovi

Uz bandeau bikinije trebala bi ipak opreznije pristupiti zabavi na kupanju. Skok na glavu u bazen ili angažirana odbojkaška igra na vrućem pijesku vrlo brzo bi mogli utjecati na sklizavanje tvog gornjeg dijela. Rasprodaja bikinija u online trgovini na ABOUT YOU ima vrhunske moderne i cjenovno snižene dvodijelne kupaće koji će se pobrinuti za fantastičan izgled i odličan dekolte.