Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od ASICS184

ASICS sportska moda za zdrav duh

Brend ASICS ima dugogodišnje iskustvo u području trkaće obuće kao rijetko koje drugo poduzeće pa se u skladu s tim može pohvaliti brojnim uspjesima. Nitko, tko se aktivno bavi sportom, ne bi smio zaobići ovu marku jer je ona danas jedna od vodećih na tržištu u području obuće za trčanje, kao i za rekreativne i profesionalne sportaše. Zaposlenici brenda ASICS Shoes ulažu mnogo vremena i strasti u razvijanje obuće po tvojoj mjeri. Brend već od 1990. posjeduje vlastiti istraživački laboratorij u kojemu su razvili i jedinstveni sustav GEL jastuka za sportsku obuću. Taj se sustav tijekom godina usavršavao, a danas je zbog njega obuća za trčanje brenda ASICS među najnaprednijima svih vremena. Radi se najviše o duhu prvaka, koji ćeš i ti osjetiti tijekom bavljenja svojim sportom. I pri zahtjevnim opterećenjima možeš se pouzdati u ove tenisice za trčanje, a ASICS nije uzalud akronim latinske izreke „Anima Sana In Corpore Sano” – „U zdravom tijelu zdrav duh.”

Pretraži ASICS u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU

Poduzeće je osnovano 1949. u Japanu i tada je još bilo poznato po imenu „Tiger-Shoes”, a Kihachiro Onitsuka bio je pokretač poduzetničke priče o uspjehu koja se održala sve do danas. Osmislio je tenisicu za košarku, čiji je potplat nalikovao sisaljki hobotnice, da bi tadašnjim japanskim košarkaškim zvijezdama u usponu pružio sve što im treba i osigurao maksimalnu jačinu skoka. Poduzeće nije moralo dugo čekati veliki uspjeh pa su na vrlo povezanoj sportskoj sceni uskoro svi govorili o tim tenisicama. Nakon uspješnog lansiranja na tržište SAD-a konačno je 1970. stigao taj čas: Brend je preimenovan da bi bolje odražavao filozofiju poduzeća koja se povećala tijekom godina. Cilj je bio svakom sportašu, rekreativcu i profesionalcu, prenijeti osjećaj uživanja u sportu i za to razviti obuću koja će omogućiti da se postignu bolji rezultati i izbjegnu ozljede. Imajući to na umu, ne čudi da su u tenisicama za trčanje brenda ASICS već srušeni brojni rekordi.

Jesi li u potrazi za brendom ASICS?

Ako tražiš tenisicu za trčanje u koju se možeš pouzdati u svakoj situaciji, onda su tenisice za trčanje brenda ASICS za žene savršeni primjerci za tebe. U trgovini na ABOUT YOU pronaći ćeš golem izbor visokovrijednih i funkcionalnih modela. Manje je važno jesi li u potrazi za tenisicama za natjecanje ili obućom za svaki dan, modeli ovog brenda osvojit će svakoga. Ovdje na ABOUT YOU možeš izabrati savršenu tenisicu za trčanje ASICS u brojnim varijantama stilova i načina nošenja.

Otkrij popularne modele tenisica za trčanje ove marke