Kendall za ABOUT YOU - dostupno sada5

Samo još:00H00MIN00SEK
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Čizme i gumene čizme Hunter – pravi profesionalci u području moderne obuće!

Hunter je nezamjenjiv tradicijski brend koji je osnovao Henry Lee Norris još 1856. U početku se brend još zvao North British Rubber Company i tim je imenom već pokazao za koje se područje specijalizirao: gumu. Čizme za kišu brenda Hunter dugo su bile na glasu kao radna obuća, koja baš i nije bila lijepa, no ipak su zadnjih godina imale divan povratak u modnoj industriji. Britanski proizvođač obuće prepoznao je taj trend već prije 150 godina i tako se može smatrati začetnikom ove klase obuće. Legendarni Hunter Rubber Boot u tamnozelenoj boji danas svatko poznaje i jedan je od najprodavanijih modela obuće na svijetu. Hunter je taj model lansirao 1955. i tako se vrlo brzo uspeo Olimpom modnoga svijeta.

Čizme Hunter mnogo su više od običnih gumenih čizama

Moderne i praktične gumene čizme Hunter dovele su brend obuće do statusa vodeće marke u području cipela. Nijedan drugi brend nije mogao pratiti korak s kvalitetom i spretnom igrom funkcionalnosti i dizajna. Tako si je brend stvorio imidž vrhunske marke. Bilo je to prvo poduzeće koje je upotrebljavalo inovativne vulkanizerske procese u svrhu trajne obrade čizama i gumenih čizama. Tako su nastali otporni proizvodi, a gumene čizme Hunter pročule su se u industrijskim zanimanjima. No već je brzo nastalo vlastito tržište za tražene gumene čizme i gležnjače marke Hunter pa se proizvođač sve više širio. U početku su samo četiri zaposlenika bila odgovorna za proizvodnju čizama – dobrih deset godina kasnije ih je bilo već 600. Gotovo 100 godina kasnije Hunter je izbacio Green Wellington na tržište, poznat kao originalni dizajn za svaku sljedeću gumenu čizmu. Ta je cipela pomogla britanskom modnoj kući dosegnuti status ikone. No nije stalo na tome. Dizajneri su uvijek išli ukorak s vremenom i pratili su impulse urbanih scena Londona i New Yorka. Brend je ipak uvijek ostao vjeran svom stilu. Uvijek otmjen, uvijek kvalitetan.

Gumene čizme Hunter, modni dodaci i sva sila divnih cipela

U međuvremenu je britanski proizvođač obuće Hunter proširio svoj asortiman za nekoliko značajki. Luksuzni brend dokazuje se torbama, čarapama pa raznolikim izborom čizama diljem svijeta na modnim događanjima na kojima sudjeluje Crème de la Crème modnog svijeta. Nažalost, često ti proizvodi ostanu skriveni jer poduzeće ima svoje podružnice samo u New Yorku, Londonu i Edinburghu. Zahvaljujući nama u budućnosti možeš imati pun pregled nad novitetima iz branše. Donijet ćemo ti tu marku u ormar i učiniti ti je dostupnom. Kupi sreću u obliku gležnjača i gumenih čizama brenda Hunter u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU.