Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK

CAMEL ACTIVE: moda za avanturu na otvorenom

Visokokvalitetna outdoor moda marka CAMEL ACTIVE prikladna je i za avanture u srcu grada ili na prostranim otvorenim prostorima. Bilo da su u pitanju CAMEL ACTIVE obuća, modni dodaci ili jakne, ovaj međunarodni lifestyle brand nudi sve što ti je potrebno za maksimalno aktivan urbani životni stil. Korišteni su prirodni i kvalitetni materijali koji svojom kombinacijom funkcionalnosti i izdržljivih materijala stvaraju neprolaznu modu. Različiti vremenski uvjeti nisu problem jer dizajneri ovog branda tome posvećuju posebnu pozornost. Fokus je na udobnosti nošenja i praktičnim detaljima koji su oblikovani dojmovima stranih zemalja. Zemljane i prigušene boje daju određeni dašak rustikalne elegancije.

CAMEL ACTIVE: provjerena kvaliteta

Marka CAMEL ACTIVE već desetljećima zadovoljava zahtjeve za outdoor i casual odjećom. Kamen temeljac za uspješan razvoj ovog lifestyle branda položen je 1970-ih. Njihov asortiman nije uključivao samo funkcionalnu obuću i odjeću već i dodatke kao što su naočale, torbe, čarape i satovi. CMLC GmbH je odgovoran za koordinaciju ovog vrhunskog branda od 2002. godine. Tvrtka je podružnica grupe Seidensticker, koja je jedan od najvećih europskih proizvođača košulja. Glavna filozofija marke CAMEL ACTIVE je da svijet samo čeka da bude otkriven i da ima mnogo avantura za one koji se usude krenuti na putovanje, bez obzira na kontinente i okolnosti. Međutim, kolekciju koju je dizajnirao brand uključuje ne samo komade dizajnirane za istraživanje svijeta, već i urbane dizajne koji se mogu nositi u svakodnevnom životu. Asortiman proizvoda uključuje ne samo robusnu i kvalitetnu kožnu obuću, čizme, čizme, već i široku paletu odjeće, košulja, hlača, džempera, pa čak i jakni. Ova marka misli i na dame: u ponudi je širok izbor cipela i čizama za žene koje vole praktične i bezvremenske proizvode, jer praktičnost i kvaliteta nikad ne izlaze iz mode.

CAMEL ACTIVE u ABOUT YOU online shopu

Marka CAMEL ACTIVE prava je suprotnost brzoj modi današnjeg konzumerizma. Ovaj brand ulaže mnogo truda da sve svoje komade izrađuje isključivo od visokokvalitetnih, dugotrajnih i izdržljivih materijala u praktičnim, suzdržanim bojama, tako da će svaki proizvod ovog branda zajamčeno biti vaši suputnik dugo vremena, bilo u svakodnevnom životu, bilo tijekom raznolikih avantura. Oni koji ne vole kupnju i gužvu u kupovini sada mogu odahnuti: putem web stranice ABOUT YOU mogu nabaviti komad koji bi im mogao biti omiljeni outfit dugi niz godina. Neuništivi i klasični komadi branda CAMEL ACTIVE nikada neće izaći iz mode zahvaljujući njihovom pažljivom evergreen dizajnu.