Beskontaktna dostava pri plaćanju karticom5

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Moda MUSTANG: između svakodnevne elegancije i velike slobode

Muška obuća MUSTANG sinonim je za uspješan modni brend koji stavlja naglasak na izuzetne trendove u svijetu trapera i moderne čizme s daškom Divljeg zapada. Ova odjeća govori o iskrenoj strasti prema kultnom materijalu traperu i proizvodi se u prepoznatljivom stilu. I jakne brenda Mustang spoj su sportskog duha i čvrstoće. Osim toga, ta se obuća odlikuje po svojoj visokoj udobnosti nošenja i vrlo otkačenom dizajnu, koji se ostvaruje miješanjem materijala i dodacima poput nitni. Ljubitelji filmova s ovakvim stilom traperica i sofisticiranom obućom ponajprije povezuju rad na ranču, čvrste čizme, grube materijale i okršaj u pustinji između dvojice kauboja, koji u potpunosti žive slobodan stil života. U skladu s tim, MUSTANG nema baš mnogo toga za modne princeze; poznat je po snažnom stilu, koji povezuje udobne tenisice, opuštene čizme i prozračne sandale. Iako brend mnogo pozornosti posvećuje udobnosti, to ne znači da žrtvuju privlačan izgled. Ovaj brend nudi savršenu kombinaciju svakodnevnog „šik” izgleda i svjesne opuštenosti, koja integrira slobodu kauboja i osjećaj Divljeg zapada u modernu svakodnevicu.

Moda MUSTANG: Pravi traper za prave ljude

Ova Marka poznat je po sloganu: „True Denim for True People” i time brzo daje do znanja da se ovdje događa više od same proizvodnje. Poznat po svojim cipelama i trapericama, dizajneri osvajaju s mnogo ljubavi prema detaljima. Poduzeće ima devet lokacija u Europi, Kini i Rusiji, a glavno sjedište nalazi se u Njemačkoj. Iz mjesta Künzelsau u pokrajini Baden-Württemberg odličan dizajn putuje svijetom. MUSTANG je osnovan već 1932. u obliku tvornice odjeće L. Hermann i 16 godina kasnije postao je prvi europski prodavač traperica. Nakon Drugog svjetskog rata na tržište su stigle prve kolekcije za žene, koje su 1961. prvim rastezljivim trapericama postale poznate diljem svijeta. 2005. uslijedila je prva kolekcija obuće, koju je također inspirirao American Way of Life. Moda MUSTANG u grbu pored istoimenog američkog divljeg konja nosi i njegove karakteristike individualizam i ljubav prema slobodi. Sitna dodatna informacija: Prve Mustang hlače napravljene su po uzoru na hlače američkih vojnika. Još jedan indikator koji nam pokazuje koliki je američki utjecaj na taj brend.

Kombiniraj modu MUSTANG na ABOUT YOU

Sada je na tebi za koje kombinacije njemačkog kultnog brenda ćeš se odlučiti. Većina modela obuće namijenjeni su prije svega za slobodno vrijeme, ali u kombinaciji s opuštenim izgledom može ih se nositi i u ured. Tko na poslu ne mora slijediti striktan kod, s ovim je brendom siguran. Otkrij velik izbor i klikaj po mrežnoj trgovini MUSTANG ovdje na ABOUT YOU. Zasigurno ćeš pronaći nešto za sebe!