• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Spavaćice za žene127

Spavaćica za tvoje slatke i divne snove

Želiš li noću ugodno i spokojno skliznuti u svoje snove, onda je spavaćica najbolja pratnja na putu u svijet snova. Zašto? Jednostavno je: Jer je ta noćna garderoba najčešće širokog kroja i prozračna, ugodan je osjećaj nošenja na koži i nećeš se osjećati stiješnjeno i kao da te grebe ili ti smeta. Pri obradi se osobito pazi na to: Kvaliteta materijala mora biti najbolja, a obrada, primjerice, šavova mora biti savršena, kao i oblik – zasigurno se ne želiš buditi tijekom cijele noći jer ti nešto smeta ili je neudobno i ometa ti prirodno noćno kretanje. Ovdje na ABOUT YOU možeš u asortimanu rublja među golemom ponudom odabrati upravo onu spavaćicu, koja u potpunosti odgovara tvojim potrebama. Brojni brendovi donjeg rublja ili omiljeni brendovi predstavljaju komade za spavanje, a na tebi je da odabereš.

Spavaćice od mekanog ili svilenog materijala

Ovisno o tome kako se najviše voliš spremati za spavanje, možeš se odlučiti za udobnu spavaćicu širokog i opuštenog kroja od pamuka koji miluje tvoju kožu ili pak za seksipilan kroj koji naglašava tvoje tijelo, od svilenih i hladnih materijala, koji su osobito ženstveni, a često i ukrašeni čipkom. Jednostavne jednobojne verzije i decentne spavaćice uz koje je udobnost nošenja u središtu ili upadljivi primjerci s malim slatkim detaljima, sa šarenim uzorcima ili malim dodacima, koji će ti i nakon ustajanja još privlačiti pažnju. Želiš li svojim noćnim rubljem zavesti svog najdražeg ili si pragmatična i najvažnija ti je udobnost? Želiš li imati prekrasnu spavaćicu, koji savršeno odgovara tvojem ukusu i stilu i koji i noću pokazuje tvoju modnu individualnost ili ti nije previše stalo do mode i ipak više pažnje obraćaš na mekanu kvalitetu i fleksibilan materijal kao i optimalan oblik? Što god tražiš i što god trebaš noću i što će ti zasladiti san: ovdje ćeš to pronaći.

Ženska spavaćica u potpunosti po tvom ukusu

Jer na ABOUT YOU možeš birati svoju žensku odjeću među širokom paletom brendova, krojeva i dizajnerskih izvedbi. Tražiš li dugačku ili ipak kraću, široku ili usku, s mnogo detalja ili jednostavnu, šarenu ili jednobojnu, seksi ili ležernu tvoja osobna spavaćica već te čeka ovdje u mrežnoj trgovini i želi te ubuduće slijediti u svijet snova.