Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica

Puma: glavna zvijezda svakoga dobrog stila

Silueta pume u skoku jedan je od najpoznatijih loga na svijetu. Rudolf Dassler osnovao je kompaniju Puma 1948. godine, a u prvoj poslijeratnoj nogometnoj utakmici nekoliko igrača zapadne Njemačke igralo je upravo u Puminim kopačkama. Osim po nogometnim kopačkama, Pumine tenisice danas su i jedne od najpoznatijih atletskih tenisica ponajprije zahvljujući vanserijskom sprinteru Usainu Boltu. Osim obuće, Puma je poznata i po fantastičnim trenirkama, majicama, hlačama, jaknama i donjem rublju. Iako je Puma zbog svoje povijesti i temeljne ideje sportska marka, njihovi se komadi uklapaju i u casual varijante za mlade, urbane djevojke i muškarce koji hrabro koračaju svijetom i točno znaju što žele. Online shop ABOUT YOU pripremio ti je široku paletu proizvoda ovoga branda - provjeri što ti sve nedostaje u ormaru i počni odmah puniti svoju košaricu!

Puma je nepogriješiv izbor za sve mlade, urbane ljude

Glavne karakteristike svih Puminih artikala svakako su udobnost, praktičnost i fantastičan, moderni dizajn. Bilo da si u potrazi za stylingom za trening, šetnju prirodom ili kavu u obližnjem kafiću s društvom, s ovom markom nikada neće pogriješiti. Puma je brand koji obožavaju svi - od školaraca, studenata, mladih poslovnih ljudi, do freestylera, hip-hopera i uličnih plesača. No, od samih početaka do danas, Puma stil najviše je povezan sa sportom. Boris Becker, Martina Navratilova, Walter Frazier, Usain Bolt i Samuel Eto´o samo su neke od sportskih ikona koji su fanovi Pumine obuće i odjeće i zahvaljujući kojima je ovaj brand već desetljećima jedan od najpoznatijih na svijetu. Istraži cijelu ponudu na ABOUT YOU i uživaj u svojim novim artiklima ovog bezvremense marke. Budi uvijek u trendu, odaberi Pumu!

Puma: iz Njemačke do više od 120 država svijeta

Prvi veliki novac koji je neki celebrity zaradio od marke Puma bio je jedan od najbolji hnogometaša svih vremena, Edson Arantes do Nascimento, poznatiji po svome nadimku Pelé. Tijekom svjetskog prvenstva 1970. u Meksiku, prije početka utakmice, Pelé je na trenutak zaustavio suca, zavezao vezice i milijunskom televizijskom svijetu pokazao Pumu, što mu je donijelo tada nevjerojatnih 120 000 dolara. Danas, Puma zapošljava preko 13 000 ljudi u cijelome svijetu i njihovi su dućani dostupni u više od 120 država, a sjedište kompanije je u Herzogenaurachu u Njemačkoj. Pumini su artikli apsolutni must-have i s njima ne možeš pogriješiti gdje god da se spremaš. Baci oko na cjelokupnu Puma ponudu na ABOUT YOU webshopu i uživaj u svakome trenutku dana i večeri.

Otkrij popularne modele ove marke