1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

NIKE React – ova pjena revolucionira sve sustave prigušivanja

Nevjerojatno je mekan, a opet stabilan i reagira – NIKE React pjena zaista je jedinstvena i ima inovativna svojstva. Američki proizvođač sportske opreme Nike predstavio je sredinom 2017. godine ovu novu vrstu mješavine pjene, revolucionirajući tržište tenisica i tenisica za trčanje jer su redefinirani sustavi jastuka za prigušivanje. Tijekom proizvodnje kombiniraju se dva polimera: EVA i TPE. EVA označava etilvenilacetat i na glasu je kao sintetički kaučuk, kojemu su svojstvene njegova konzistencija slična gumi, a time i uvjetovana elastičnost. Pod utjecajem topline TPE, termoplastičan elastomer, može se oblikovati i pri hlađenju se vraća u svoj prvotni oblik. Za konstrukcije potplata i s time povezane sustave prigušenja tehnologija React prava je inovacija jer potplat i nakon intenzivnog korištenja ostaje vrlo stabilan. Kombinacija tih dvaju materijala čini materijal potplata, koji je s jedne strane elastičan i mekan, a s druge se može rastezati i izrazito je otporan. Zahvaljujući pjeni React brenda NIKE pojačava se zaštita od udarca i optimira se povrat energije. Osim toga, tehnologija osvaja svojom smanjenom težinom i ukupno čini ovu obuću mnogo lakšom. U međuvremenu se pjena React upotrebljava za svu obuću koju proizvodi brend Nike i osigurava izvrsnu udobnost nošenja.

Odlično sposobnost reakcije i osjećaj tijekom trčanja zahvaljujući sustavu NIKE React

Važan model pri kojemu se upotrebljava NIKE React je NIKE React Infinity Run jer je konstrukcija peta poboljšana posebnom pjenom. Zahvaljujući široj osnovi peta postiže se veća stabilnost, a markantni oblik podupire prirodne pokrete stopala. Ispitivanja su pokazala da su ozljede uzrokovane trčanjem mnogostruko smanjene. U tenisicama NIKE Air Max 270 React doživjet ćeš posebno nov osjećaj nošenja obuće. Koncipiran je posebno za duge staze, s obzirom na to da se energija udarca, koja nastaje prilikom trčanja, transformira u energiju koju odmah možeš upotrijebiti za sljedeći korak. NIKE Odyssey React osim u peti tehnologiju React ima i u obrubu tenisice koji se sastoji od te pjene. To osigurava poboljšanu udobnost i savršeno pristajanje u području tvojih zglobova. U ovim tenisicama za trčanje tvoja će stopala osim toga uvijek biti suha jer je gornjište vodootporno i ima zatvorene niti. Urezi u unutarnjem potplatu koji odvode vodu pobrinut će se usto za optimalno prianjanje na skliskim površinama.

Tehnologija se upotrebljava kod mnogih modela – NIKE React

I modeli NIKE React Vision i NIKE Legend React 2 zahvaljujući visokovrijednoj pjeni osiguravaju nadnaravan osjećaj nošenja. Kretat ćeš se laganije i poletnije nego ikada prije. Upotreba mrežastog gornjišta bez šavova pojača gotovo natprirodnu snagu tenisica. Za koji god model se odlučiš, NIKE React Miller u odličnom obliku, NIKE Epic React Flyknit sa stabilizirajućim umetkom za pete ili NIKE React Element 55 s modernim vezicama – imat ćeš koristi od jedinstvene tehnologije NIKE React koja omogućava motivirajući osjećaj prilikom trčanja i podupire sve tvoje pokrete.