Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od GEOX39

GEOX – svjetska zvijezda sa stilom

Markantni reklamni slogan vjerojatno je poznat svakome, većina je već nekada u trgovini vidjela obuću – no tek nakon nošenja cipela GEOX znat ćeš zašto su toliko omiljene. Znojna stopala? Neugodni mirisi koji dopiru iz tvog ormarića s obućom? Uz obuću GEOX za žene i muškarce te će stvari biti dio prošlosti. Uspješan talijanski brend u tu se svrhu oslanja na poseban, dakako patentiran, postupak koji daje potreban zrak tvojim stopalima. Posebna membrana u potplatu obuće GEOX potiskuje vlagu prema van, daje ti osvježavajuć osjećaj nošenja, a istovremeno sprečava i da voda uđe u cipelu. Zajedno s drugim materijalima koji su obrađeni u ovoj obući, stvara se jedinstven doživljaj ugode, koji će te tjerati da više uopće ne skidaš cipele s noge. No kao građanin svijeta koji je svjestan mode, imaš i druge stvari na pameti. Kakav je dizajn obuće brenda GEOX?

Cipele GEOX: Talijanska umjetnost stvaranja obuće na najvišoj razini

Na početku slavne priče vrhunskog brenda GEOX nalazi se inovativna tehnologija koja je svojim gumenim potplatom revolucionirala dosadašnje tržište obuće. Tada, godine 1995., ljudi su nahrupili na kupnju tenisica GEOX, sandala i svega ostaloga, prije svega da bi uživali u prozračnom osjećaju. No traženi brend ne može i ne želi osvajati samo s udobnošću. Brend može ponuditi štošta i po pitanju izgleda: Tko se razgleda u ponudi, pronaći će sve što dizajnerskom srcu treba. Klasične muške cipele GEOX, kao što su tenisice ili poslovna obuća, uz elegantne cipele na visoku petu, ljetne sandale ili otmjene ženske čizme GEOX – talijanski brend ima široku ponudu i spremne optimalne modele za svačiju modnu želju. Koliko god je zajedništvo posebnog potplata GEOX izraženo kod svih cipela, u pogledu izgleda brend prije svega nudi jedno: raznolikost. Čitava obitelj, od malenoga djeteta do oca obitelji, u redovima ovoga brenda pronaći će svoju omiljenu cipelu.

Cipele GEOX – dizajn i udobnost u svim situacijama

Planiraš izlet s prijateljima ili tražiš savršenu odjevnu kombinaciju za popularan događaj? Marka obuće GEOX za svaku prigodu ima prikladnu varijantu obuće u ponudi, koja te istovremeno prati svojom udobnošću i stilom. Na ABOUT YOU pronaći ćeš moderne ženske cipele GEOX, kao što su balerine s ukrasima u zlatnoj boji baš kao i kompaktne čizme za izlet u prirodu. Svejedno je voliš li više otkačeni ili jednostavan stil, u asortimanu je dostupna prava obuća za svačiji ukus. Uz nekoliko klikova mišem pretraži mrežnu ponudu obuće GEOX za žene i muškarce i pronađi svog osobnog favorita. Uz nešto sreće pronaći ćeš par odličnih cipela GEOX na rasprodaji obuće. Pripremi se za brzu isporuku svojih cipela iz snova u samo nekoliko dana – neće ti biti zahvalna samo tvoja stopala.