RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od Morgan120

Morgan: slatki san iz Pariza

Marku Morgan su u Parizu 1987. godine osmislile dvije sestre, Odette Barouch i Jocelyne Bismuth. Odlučile su pokrenuti modni biznis tako što su preuzele bivšu radionicu za proizvodnju donjeg rublja koju su njihovi roditelji kupili 1967. Prvu trgovinu otvorile su 1988., a marka se izdvojila od konkurencije fokusirajući se na temu ljubavi. Brzo se počela širiti na međunarodnoj razini otvarajući trgovine diljem svijeta. Morgan je u devedesetima postao vodeća marka ženske konfekcije i pozivao je mnoštvo zvijezda, fotografa i modela da ga promoviraju. Zahvaljujući brzom rastu, danas ima svjetsku mrežu od 640 prodajnih mjesta u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Morgan nastavlja pisati svoju ljubavnu priču o modi radeći s utjecajnim ženama: Caroline Receveur, Georgia May Jagger i Iris Mittenaere pridružile su se avanturi oživljavanja ženstvenosti diljem svijeta.

Morganova predanost održivoj modi

Morgan je posvećen stvaranju odgovornije mode i postao je donositelj promjena, za danas i za budućnost. Svakom sezonom teži dodatnom smanjivanju utjecaja njegovih proizvoda na okoliš, a radi i na tome da svoje sirovine učini ekološki prihvatljivijima korištenjem održivo proizvedenih materijala. Morganov je cilj do 2025. godine koristiti ekološki prihvatljiv pamuk za proizvodnju svih svojih pamučnih proizvoda. "Ekološki prihvatljiv" pamuk odnosi se na pamuk s farmi Better Cotton Initiative, reciklirani te organski pamuk. Morgan je dugi niz godina predan dobrobiti životinja i strogo zabranjuje korištenje pravog krzna u svojim kolekcijama, pa je tako i ponosni član Fur Free Retailer programa (program za maloprodaju bez krzna).

Morgan: pariški stil života

Veličanstveni Pariz rodni je grad ove modne marke, ali i mode i romantike, stoga nositi Morgan odjeću znači odisati francuskom elegancijom. Morgan je kreirao odjeću za sve trenutke tvog života: posao, sastanke, romantične večere, posebne prigode, ali i svakodnevicu. Njegov stil nastavlja se razvijati i uklapati trenutne trendove u svoje odjevne komade, a zrači živahnošću, ženstvenošću i spontanošću. Da bi se u to uvjerila, više ne moraš tražiti sebi najbližu od 640 trgovina: ABOUT YOU je za tebe osigurao šarmantnu Morgan online kolekciju. Sada te od posjedovanja odjevnih predmeta ove ljupke robne marke dijeli samo par klikova! U našoj ponudi pronaći ćeš tople jakne, slatke majice i topove, elegantne haljine, udobne pulovere i pletivo, otmjene bluze i tunike te još brojne kategorije s najboljim komadima pomno odabranima za tebe. U slučaju da ti je potreban broj veći od onih uobičajenih, ne brini; kategorija "Veći brojevi" stoji ti na raspolaganju. Stav ove marke je uvijek gledati na svijetlu stranu života, usvoji ga i ti!

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite