• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
NIKE Logo
Nike Sportswear Logo
NIKE Accessoires Logo
Nike SB Logo
Nike Swim Logo

Nike tajice - spoj ženstvenog i udobnog

Tajice su vjerojatno prvi odjevni predmet kojeg se sjetiš kada razmišljaš što obući kako bi se osjećala ženstveno, a da pritom ne kompromitiraš svoju udobnost. I ne samo to, predviđene su i za bavljenje sportom! Kako bi ti sve prednosti tajica bile na dohvat ruke, ABOUT YOU za tebe ima dostupne tajice Nike. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, Nike tajice omogućuju ti da u njima radiš što god poželiš, od gimnastike, joge ili trčanja do kupnje namirnica ili odlazaka na kavu. Ostavi zabrinutost da ti se tajice proziru iza sebe! Osim toga, naše tajice Nike dolaze u širokom spektru boja i uzoraka. Bez problema ćeš ih uklopiti u svoj željeni styling.

Osjećaj se ugodno u svojoj koži - uz tajice Nike

Želiš tajice neutralnih boja koje će uz sve dobro pristajati? Nema problema, odaberi svoje Nike tajice između nekoliko crnih i sivih modela. Znamo da izbor nije lak! Dobrog si raspoloženja i želiš to podijeliti sa svijetom nošenjem jarkih boja? Ni ti nećeš ostati zakinuta: potrudili smo se osigurati da tajice Nike budu dostupne u svačijoj omiljenoj boji, a imamo i par višebojnih modela. Također ćeš primijetiti da neke od naših tajica na sebi nose oznaku "s oblinama". Razlog iza toga je taj što Nike tajice želimo učiniti dostupnima svim djevojkama i ženama, neovisno o građi njihovog tijela. Udobnost ne poznaje konfekcijski broj! Tajice Nike ženstveno će ti oblikovati figuru, dati definiciju tvojim mišićima i naglasiti tvoju siluetu. Vani je prehladno za tajice? Razumijemo te: svoje nove omiljene Nike tajice možeš nositi ispod Nike Sportswear hlača za najudobniji zimski dan.

Tajice Nike i njihove nevidljive prednosti

Ako klikneš na bilo koje Nike tajice iz naše kolekcije, a potom odeš vidjeti detalje o proizvodu, primijetit ćeš rubriku "Funkcionalnost". Brzo sušenje, prozračnost i regulacija vlage samo su neke od funkcija ovih sjajnih tajica. Kod određenih modela ćeš također uočiti da su opremljeni Dri-FIT tehnologijom. Takve Nike tajice brzo apsorbiraju znoj pa će ti uspješno pomagati pri održavanju suhoće i udobnosti čak i tijekom vrlo intenzivnih treninga. I ako nisi sportski tip, vjerujemo da, nakon što odabereš model koji ti se sviđa, svoje omiljene tajice Nike nećeš htjeti skidati. Tome doprinosi činjenica da u sebi sadrže elastan: za razliku od traperica, u tajicama možeš satima sjediti prekriženih nogu i ne osjećati posljedice toga. I za dobro jutro i za laku noć: tajice Nike!