Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od GAP1.112

GAP – opuštena moda za svakoga

Kada se kvaliteta nađe u najboljoj simbiozi s privlačnim stilovima, ona nosi ime GAP. Čuveni brend stanuje usred sunčanog San Francisca i od tamo nam preko velike bare u naše ormare šalje moderne stilove. Moderni je brend osnovan već 1969.; Doris i Donald G. Fisher dali su svojoj bebici zvučno ime, jer GAP je skraćeno od „Generation Gap”, što označava raskorak između roditeljstva i konvencionalnog – postaje jasno da su od početka u modi htjeli razmišljati svojom glavom, izvan mainstreama i dotadašnje norme. Isprva je njih dvoje modnih entuzijasta nudilo modu drugih brendova poput Levi’sa, koji su bili popularni među mladima. No od 1982. u središtu im je bila potreba za stvaranjem vlastite modne linije pa su svoje ideje i inspiraciju pretvorili u tkaninu. To je bilo dobro prihvaćeno pa se ponuda širila sezonu za sezonom. I ne samo to, brend se ubrzo proširio izvan granica SAD-a sve do Europe, a zatim i Azije – danas je GAP priznato ime u cijelom svijetu, koje stoji za visokokvalitetnu modu ležernih i suvremenih stilova.

Uz GAP savršeno ste obučeni

GAP se u međuvremenu razvio u instancu u modnom svijetu i prepoznatljiv je po visokoj i održivoj kvaliteti i dizajnu koji diše pulsom vremena. Pored modernih komada odjeća u prvom se redu mogu pronaći i bezvremenski i jednostavni komadi, koji su optimalni za zaokruživanje ležernog i opuštenog izgleda. Visoka je kvaliteta vidljiva već izvana; materijali su visokovrijedni i ugodni su za kožu. U ponudi ćeš pronaći GAP odjeću za svakodnevni izgled, poslovnu eleganciju, ali i opuštenu odjeću za slobodno vrijeme. Brend nudi odjeću od glave do pete za dame, gospodu i djecu. U međuvremenu je i vlastita sportska linija dio kolekcije. Da bi ste sve to zaokružilo, svoje su mjesto u asortimanu pronašle i cipele. Kolekcije su inspirirane trenutačnim trendovima s modnih pisti ili ulice, a nude i brojne osnovne odjevne komade. Ako zaviriš u dio sa ženskom garderobom, možeš birati između slatkih haljina s cvjetnim uzorkom ili opuštenim monokromnim majicama s kapuljačom, kao i između ženstvenih bluzi od lepršavih materijala ili popularnih kratkih hlača u nekonvencionalnim bojama poput boje sorbeta, masline ili metvice.

GAP održiva moda za svakoga

I muškarci će ovdje pronaći sve što trebaju da bi se opremili od glave do pete; ovdje ćeš pronaći kratke majice i donje rublje, košulje i odijela. Što god ti još nedostaje u ormaru ili za koju god prigodu se želiš odjenuti – ovdje je sve jedno uz drugi i samo će se sliti u tvoj ormar. A mališani? I za njih imamo širok izbor za sve prigode. Djevojčice i dječaci ovdje će pronaći odjeću od A do Ž: sladak, razigrani dizajn i visoko elastična izrada. A znaš li i da brend pokušava postati prepoznatljiv po svojoj održivosti i time očuvati okoliš? Već se sada dio pamuka uzgaja uz učinkovitu upotrebu resursa, a potrošnja vode je smanjena. Brend preuzima i društvenu odgovornost i tako pokazuje da je čovjek u središtu. Dakle, uz GAP osjećat ćeš se dobro u svakom pogledu!