• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

HUB: cipele za ležerne trendsettere

Moda je tu da krši konvencije i da ti pomogne da uživaš u životu na svoj vlastiti, nepogrešiv način. Upravo u tome uspijevaju cipele HUB. Ovdje ćete pronaći klasičnu eleganciju usklađenu s modernim krojevima. Tako primjerice muškarci mogu jednostavno zamijeniti svoje klasične cipele za odijelo s elegantnim plavim cipelama na vezanje s četiri rupice. Za žene HUB također sprema ekstravagantne kreacije. Konačno je došao kraj obući koja je specifična za određeni spol. Ženske cipele, primjerice gležnjače, omogućuju ti više od cool izgleda zahvaljujući robusnom potplatu i sportskim vezicama. Jednostavno ćete se zaljubiti u cipele marke HUB. Nudimo ti najnovije modele ovdje na stranicama ABOUT YOU.

HUB: Kako je sve nastalo?

Nisu samo žene one koje vladaju modnim svijetom. Stoga ima sve više marke koje pridaju jednaku važnost kreacijama za muškarce u raznim stilovima kako bi mogli birati ovisno o trenutačnom raspoloženju. To se odnosi i na nizozemsku tvrtku HUB koju su 2004. godine osnovala dvojica bivših tenisača Tim Rompa i Huub van Boeckel. Od tada su se ovi sportski orijentirani modeli cipela izrađeni od visokokvalitetne kože razvili u prave legende dizajna u brojnim zapadnoeuropskim zemljama. Njihov recept za uspjeh temelji se na jednostavnoj želji da se pobjegne iz sela u veliki grad. Dvoje dizajnera strogo slijede stil i kvalitetu. Rezultat je moderna cipela koja vješto kombinira ulične i suvremene elemente. U dizajnima obuće marke HUB naići ćete na posebno ležeran i mladenački štih koji je u stanju potaknuti otvoren i neovisan stav o životu cijele generacije.

HUB cipele u svim aspektima

Cipele trendsetera nisu samo cipele. Samo međusobna igra ovih modernih cipela, tvoje osobnosti i tvog individualnog modnog ukusa čine tvoj izgled prepoznatljivim. Svatko može nositi cipele HUB, one su jasno dizajnirane, mlade, dinamične i multikulturalne. Karakterizira ih topla unutrašnjost pa su stoga idealna obuća za hladnije godišnje doba. Bilo da je riječ o niskim cipelama ili visokim čizmama, obuću HUB krase klasični dizajn i jednostavna elegancija. Modeli su obično potpuno zatvoreni s vezicama. Iako je većina cipela ravna, za žene postoje modeli s potpeticom. Sva obuća HUB izrađena je od kože i stoga su posebno kvalitetne. Poput vjernog prijatelja ABOUT YOU je uz tebe prilikom potrage za novim blagom koji ćeš udomiti u prostranstvu svoje garderobe. Na stranicama naše online trgovine nudimo ti inspiraciju za zanimljive modne kombinacija. Ako nam dopustiš, postat ćemo spona s tvojom modernijom i samopouzdanijom verzijom!