Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od Marella55

Marella: suvremena ženska odjeća za sve prigode

Kao dio modnog konglomerata MaxMara Marella je zamišljena kao kolekcija 1976. godine, a 1988. godine postala je neovisna tvrtka. Ovaj talijanski brand nudi glamuroznu, suvremenu žensku modu za sve prigode. Spajajući najnovije trendove s klasičnim talijanskim stilom brand nudi široku paletu kaputa, jakni, bluza, haljina, obuće, torbica i još mnogo toga. Brand Marella je nastao s ciljem da stvori privlačne i izazovne modne kolekcije koje će objediniti visoku modu i konfekciju. Poduzetnička vizija, tržišna orijentacija, agilna organizacija i timski rad učinili su brand Marella bitnim faktorom na međunarodnom tržištu. Brand nudi izrazito širok asortiman odjeće i modnih dodataka koji se sastoji od sedam različitih kolekcija.

Marella: talijanski klasik koji je uvijek u trendu

Danas je Marella autonomni i dobro organizirani brand unutar modne grupe Max Mara. U svom uvijek trendy asortimanu brand nudi raznolike kolekciju sa svježim i suvremenim osjećajem u skladu s današnjim raspoloženjima i životnim stilom. Elegantni Marella kaputi, jakne i odijela lako se kombiniraju u bilo koje modne kombinacije i mogu se nositi u raznim prigodama, a pritom su uvijek zavodljivi i laki za nošenje, savršen izbor za profinjene, dinamične i pozitivne žene koje se žele istaknuti svojim individualnim stilom. Svake sezone uz glavnu liniju predstavljaju se i druge kolekcije: Tricot kako bi se istaknuo užitak nošenja pletenine, Sport kolekcija posvećena slobodnom vremenu i linija Accessori (modni dodaci) za personalizaciju nečijeg izgleda. Marella haljine, bluze i suknje su svijet za sebe, svake sezone se ponuda aktualizira novim lepršavim i zavodljivim modnim hitovima koje unose dašak prozračne svježine i meditaranske lakoće življenja u kojoj klasični talijanski stil susreće najnovije trendove. U ponudi branda možete pronaći i odjeću za posebne prigode, od vjenčanja do poslovnih domjenaka.

Marella u internetskoj trgovini ABOUT YOU

Profinjenost i elegancija karakteriziraju svaku kolekciju Marella odjeće ili modnih dodataka. Brand se usredotočuje na precizan, promišljen kroj i suptilno luksuzne detalje kako bi kreirao svoje prekrasne kapute, jakne, haljine i pletenine. Čiste linije i optimističan, moderni izgled osnova su svih Marella modnih kolekcija. Dajte si dovoljno vremena i pregledajte opsežan asortiman odjeće i modnih dodataka ovog talijanskog branda u ponudi na internetskoj trgovini ABOUT YOU i unesite dašak talijanske ekskluzivnosti u svoju svakodnevnu odjeću ili modne kombinacije za izlaske. Marella nudi za svakoga ponešto, od kišnog ponedjeljka u uredu do razuzdanog izlaska petkom navečer, za sve prigode i okolnosti možete pronaći elegantnu kombinaciju.