Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od new balance135

Odjeća i obuća New Balance imaju kultni status

Modno osviješteni trendsetteri s njuhom za nove trendove u svijetu obuće orijentiraju se prema brendu New Balance. Ovdje se uvijek novim modelima u veselim bojama piše povijest obuće. Nakon mnogih godina na tržištu, ova je marka jedna od omiljenih među ženama i muškarcima što se tiče ponude sportskih i tenisica za slobodno vrijeme. Ovdje ćeš pronaći tenisice za trčanje New Balance u žarkim bojama, jednako kao i decentne aranžmane usklađenih tonova u obliku klasičnih tenisica New Balance. Modele možeš kombinirati s lijepom uličnom modom, ali prikladni su i za dan u uredu. Za sport obuću New Balance možeš kombinirati i s funkcionalnom majicom i tajicama za performans i time se potaknuti za postizanje još većih uspjeha. Osobitosti ove marke su prigušeni ulošci tenisica New Balance, koje su istovremeno podstavljene i znaju oduševiti mekanim potplatom u području pete. Uz njih si u svakom trenutku modno u središtu pulsa vremena i imaš golem izbor uživanja u kultnom statusu, bilo kao osoba koja se u slobodno vrijeme bavi sportom ili trendsetter i fashionista.

Moda New Balance: četvrta sportska marka po veličini na svijetu

New Balance već više od 100 godina oduševljava svijet mode. Profesionalni sportaši i sportašice, kao i oni koji se sportom bave u slobodno vrijeme, daju svoje povjerenje američkoj marki koja je osnovana 1906. u Bostonu. Isprva je ovaj brend imao tek šačicu radnika i izrađivao je ortopedske uloške. U međuvremenu je ipak narastao do četvrte po veličine sportske marke svijete, jedan je od vodećih proizvođača u području tenisica koje nose i slavne osobe poput Heidi Klum ili Rihanne. New Balance već je 1983. proizveo svoju prvu tenisicu za trčanje, 1941. dodao je funkcionalnu obuću za trčanje, boks, bejzbol i tenis u svoju ponudu. Kasnije je osobito godina 1960. značajna za povijest poduzeća jer su tada na tržište izbacili tenisice za trčanje New Balance Trackster. To je prva funkcionalna tenisica za trčanje na svijetu koja je imala valoviti potplat. Taj je kultni model vrlo brzo postao cipela koju se najčešće nosilo na koledžima diljem Amerike i koja je napravila revoluciju u svijetu programa vježbanja i sporta trčanja. Već su u svojim počecima tenisice New Balance stavile naglasak na kvalitetu jer ovaj brend nikada nije zanimala kratkotrajna dobit. Strategija i filozofija poduzeća odličnih, kvalitetnih tenisica, koje se proizvode isključivo u Engleskoj i SAD-u, privlači sve više kupaca diljem svijeta, sve do Japana i Kine.

Cipele marke New Balance zaista su svestrane

Svestrane tenisice međunarodno poznate sportske marke svoje će mjesto pronaći u ormarima muškaraca i žena. New Balance nije zanimljiv samo profesionalnim sportašima, već donosi sportski izgled i u svakodnevicu. Visoka udobnost nošenja i elastičnost osiguravaju dugotrajnost tenisica New Balance i izdržljivost u svim svakodnevnim situacijama. Ovdje se oslanjaš na najbolju kvalitetu, dizajn orijentiran na trendove i inovativne tehnologije koje možeš ponijeti sa sobom u samo nekoliko klikova na stranicama trgovine ABOUT YOU.

"