Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od PINKO42

PINKO: inovativni talijanski brand

Talijanski modni brand PINKO je nastao krajem 1980ih, kao zajedničke zamisao trenutnog predsjednika i izvršnog direktora Pietra Negre i njegove supruge Cristine Rubini. PINKO je odgovor na modne potrebe neovisne, snažne i seksi žene, svjesne svoje ženstvenosti i odlučne da je izrazi na različite načine, ali prije svega nepogrešivim i upečatljivim modnim stilom. Kolekcije se ističu jedinstvenim, eklektičnim, originalnim i suvremenim stilom, koji privlači žene širom svijeta. Posebni projekti i kolekcije razvijeni s nekim od najzanimljivijih dizajnera i stilista na međunarodnoj sceni - poput Marka Fasta, Alessandre Facchinetti, Marine Spadafora, Viviane Volpicelle i Nicole Brognana i mnogih drugih. Ova umjetnička sinergija savršena je ilustracija PINKO-ovog izuzetno dinamičnog pristupa, uvijek s fokusom na kreativni talent.

PINKO: elegantna ekstravagancija

PINKO je inovativna suvremena modna marka koja se u potpunosti oslanja na istraživanje i kvalitetu talijanskih ručno izrađenih tkanina za originalne kreacije koje se lako nose i uvijek plijene pažnju. Dašak suvremene talijanske modne neobuzdanosti i kreativni pristup modi osnovna su načela ovog branda. PINKO kolekcije su uvijek slavlje kreativnosti i nepredvidive, originalne ženstvenosti. U ponudi branda možete pronaći širok raspon odjeće, od haljina, jakni, majica, bluza i tunika, uvijek u elegantnom i preciznom kroju. PINKO modna vizija oličenje je moderne sofisticiranosti, odjeća ispunjava mnoge uloge, od casual svakodnevnih modnih kombinacija do svečane i formalne odjeće, ali nikad se ne mora birati između udobnosti i elegancije, praktičnosti i stila. Namijenjena je različitim iskustvima i složenim okolnostima, uvijek ostajajući impresivno jednostavna i elegantna.

PINKO u internetskoj trgovini ABOUT YOU

Ovaj obiteljski modni brand je kroz godine evoluirao u jednog od najuspješnijih talijanskih modnih giganta. Iz sezone u sezonu PINKO nudi nove modne kreacije koje uvijek postaju pravi klasici u vašim ormarima, upravo zbog kvalitete i stila koji spaja trendove i klasiku, inovaciju i evergreen pristup. Iz sezone u sezonu možete pronaći nove PINKO kolekcije u našoj ponudi na internetskoj trgovini ABOUT YOU. PINKO asortiman je višeznačan, svestran, prikladan za bezbrojne prigode, a svaki komad odjeće naglašava vašu osobnost na poseban način. Bez obzira o kojoj se prigodi radi, od posla, kupovine, izlaska, uz ovaj brand možete uvijek biti u stilu, u pokretu, u trendu. Ne morate birati između elegancije i ekstravagancije, stila i funkcije, sve je objedinjeno u ovom inovativnom talijanskom brandu koji će vrlo brzo postati vaš omiljeni modni pratitelj u raznolikim, složenim modnim i životnim okolnostima, uvijek vas razveseljavajući svojim nepogrešivim stilom.