Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od UNDER ARMOUR385

Under Armour – za uspješnu sportsku pauzu

Sport je radost, dobar je za zdravlje i savršen izlaz iz stresne svakodnevice – Under Armour dijeli te stavove sa svojim kupcima. Da bi mogao u potpunosti uživati u svom slobodnom vremenu, sportašu je potrebna – kao i u svaku drugu prigodu – prikladna odjeća. Ona treba biti moderna, imati dozu stila i dopustiti tvojoj osobnosti da dođe do izražaja. No tvorci sportske odjeće Under Armour znaju da to nije sve što trebaš za svoj poseban hobi. Najkasnije nakon nekoliko kilometara na stazi ili tridesete vježbe biceps curl više ili manje osjetit ćeš tjelesni napor. Normalna odjeća ovdje dolazi do svojih granica. Nasuprot tome, savršeno je prikladna funkcionalna odjeća Under Armour jer je koncipirana samo za tu svrhu. Inovativni materijali i najnovije tehnologije pobrinut će se za udobnost prilikom svakog intenziteta opterećenja i po svim vremenskim uvjetima. Ovisno o sezoni i temperaturama na mjestu na kojem treniraš, odlučuješ se za jednu od tri patentirane tehnologije Under Armour:

  • Under Armour Heartgear održava toplinu tijekom zime, ali svejedno dopusta koži da diše i transportira znoj dalje od tijela.
  • Under Armour Coldgear rashlađuje tvoje tijelo pri visokim temperaturama i opterećenjima na treningu.
  • Under Armour AllSeasonGear je u svim uvjetima jednostavno dobar izbor.

Under Armour – utemeljeno na iskustvu

Tko bi znao bolje o potrebama ambicioznih sportaša od dizajnera, koji dolazi upravo iz tih krugova? Uz ovu trendi marku možeš se u potpunosti osloniti na pozadinu i iskustva tvoraca. Kevin Plank, bivši igrač američkog nogometa, upotrijebio je svoje praktično iskustvo za razvoj jedinstvene sportske kolekcije Under Armour koju danas svi žele zbog optimalne mješavine funkcionalnosti i dizajna. Radost sporta vidljiva je tako na svakom pojedinom komadu iz kolekcija. Blještave boje, opušten kroj i spretni detalji svakom odjevnom komadu osiguravaju estetsku privlačnost, uz to što odlično podržava tvoje sportske ambicije.

Under Armour Sportswear – prestiž od glave do pete

Još je malo vremena ostalo do trčanja, sada valja požuriti. Sve dijelove za potpun sportski izgled pronaći ćeš u mrežnoj trgovini Under Armour na stranicama ABOUT YOU. Kratke tajice, dugačke hlače, cipele Under Armour, prozračne gornje dijelove i tople pulovere – sva ta odjeća dobro će ti doći prilikom tvoje sljedeće sportske aktivnosti. Da bi tvoja oprema Under Armour pravovremeno stigla na odredište, brend dodatno isporučuje moderne torbe za besprijekoran transport. Na temelju kvalitetnih fotografija proizvoda možeš u nekoliko sekundi sastaviti svoj novi izgled. Nekoliko klikova i funkcionalni je nakit naručen, a ti ga možeš preuzeti kroz jedan do tri radna dana nakon toga.

Inovacije materijala sportske odjeće Under Armour

Osnivač marke Under Armour bivši je igrač američkog nogometa Kevin Plank. 1996. izbacio je marku na tržište i napravio revoluciju u sektoru sportske mode. Jer njegova odjeća nije samo moderna, već je prije svega funkcionalna. I to upravo onako, kako ti je potrebno tijekom treninga. Jer sportska odjeća Under Armour raspolaže s trima inovativnim tehnologijama materijala koje te vode do tvojih granica i preko njih. Kupuj i ti u trendi ponudi trgovine Under Armour i izgledaj odlično i imaj najbolju opremu za svoj individualni trening.

"