LJETNA RASPRODAJA: Uštedi do 70% odmah5

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
 Modna marka

Coccinelle: talijanska moda na najvišoj razini

Marka Coccinelle opisuje talijansku modnu kuću koja je osnovana 1978. i koja ima sjedište u provinciji Parma, u mjestu Sala Baganza. Ime poduzeća je na talijanskom i u prijevodu znači bubamara, što se vidi i na logotipu. U početku je brend Coccinelle bio specijaliziran isključivo za kožnu galanteriju i proizvodio je pretežno ručne torbice i novčanike, no asortiman je neprestano rastao i uključili su više predmeta. Linije modnih dodataka Coccinelle stoga sadrže i remenje, šešire, satove, rukavice i šalove, a ponekad čak i dodatke poput kalendara, što od prvotnog jednostavnog poduzeća čini svjetsku modnu marku. Vlastiti proizvodi osnovna su djelatnost, ali Coccinelle proizvodi i modne dodatke pod licencijom brenda Miss Sixty- možda već poznaješnjihov ekskluzivan i čist izgled.

Coccinelle nudi finu kožnu galanteriju po pristupačnoj cijeni

Coccinelle pretežno nudi robu u segmentu srednje do više cijene - i to sve uz odličan odnos cijene i kvalitete. Ovdje ćeš dobiti visokovrijedne dodatke koji će upotpuniti tvoju odjevnu kombinaciju i koji su prave male investicije. Ime Coccinelle sinonim je za kvalitetu, ljubav prema detaljima i talijansko razumijevanje mode - neodoljiva mješavina zbog koje je brend toliko omiljen. Ovdje ćeš pronaći modele koji par excellence pršte s "everyday attitude", ali su pritom luksuzni i ekskluzivni. Dizajn torbica obuhvaća blage obrise, nježne i elegantne oblike i pametna rješenja za čuvanje - što od tih modela čini moderne komade za svaki dan. Glatka koža ili lak - izbor izvedbi je golem pa tako uvijek iznova možeš odlučiti, što najbolje pristaje uz tebe i tvoj izgled!

Ekskluzivno i visokovrijedno: Modni dodatka Coccinelle odražava jasan stav

Marka je poznata po svojim visokovrijednim proizvodima, ističe se kvalitetom i dokazano ručnom obradom. Iz toga su razloga torbe Coccinelle pravi izrazi modnog stava, koji su visokoprepoznatljivi i s kojima postaješmamac za poglede. Sofisticirani, s elegantnim detaljima i prekrasnim ukupnim konceptom modni dodaci brenda osvajaju u potpunosti. Elegantna ručna torbica ili mini bag - o tebi i tvom danu ovisi koji ćeš model odabrati. No možda ipak želiš nešto iz rubrike malih kožnih predmeta, primjerice elegantan novčanik, kozmetička torbica ili etui za kartice? Svijet brenda Coccinelle ima mnogo toga za ponuditi i svojim bistrim, purističkim, a ipak ekskluzivnim, izgledom brine za to da se ovdje osjećaš kao kod kuće. Šarm, stil i elegancija - ovim se riječima taj dizajn najbolje može opisati. Ako se i ti želiš oduševiti brendom Coccinelle, odmah zaviri kod nas - ABOUT YOU je prikupio najbolje i najelegantnije favorite za tebe.