Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od DeFacto38

DeFacto - svježa perspektiva u turskoj modi

DeFacto je modna marka koja je svoje uzbudljivo putovanje započela u Turskoj 2005. s namjerom da svoje kvalitetne i jedinstvene modele podijeli s ljudima na sve četiri strane svijeta. Prigrlila je inovaciju i obnovu kao dio svoje kulture, pa je u to ime osmišljeno više pod-marki kako bi se zadovoljile svačije želje i potrebe. Danas DeFacto dotiče živote svojih kupaca u preko 500 trgovina koje su dostupne u više od 100 država svijeta. Više od 14 000 sretnih zaposlenika posvećeno je stvaranju modnog koncepta u kojemu se svi osjećaju lijepo i ugodno. DeFacto je kao utemeljitelj pristupačne mode i pionir inovacija zaslužio svoje mjesto u ormarima mnogih zadovoljnih kupaca. Marka nudi asortiman proizvoda koji kupcima omogućuje osjetiti promjenu uz vrhunsku kvalitetu i povoljne cijene te naporno radi na tome da ova misija bude održiva.

DeFacto kolekcija - obnovi garderobu i sebe samu

Dok se krećeš u ritmu svakodnevnog života, stvaraš predivne uspomene s najdražima na godišnjem odmoru i ploviš u nove čarobne početke, DeFacto je uz tebe. Njegove živahne i vesele boje i uzorci svaki će dan učiniti sunčanijim. Ne moraš tražiti sebi najbližu od brojnih DeFacto trgovina: na ABOUT YOU smo za tebe probrali najljepše odjevne predmete ove modne marke koja naprosto zrači optimizmom. U našoj DeFacto online ponudi pronaći ćeš lepršave haljine, ležerne bluze i tunike, nježne majice i topove, udobne hlače, šarmantne suknje i mnogo drugih simpatičnih odjevnih komada koji jedva čekaju da s njima započneš novi dan. Vrijeme je prihvaćanja i slavljenja osjećaja obnove u tebi!

DeFacto za dobar osjećaj

DeFacto vjeruje da svaki korak koji je poduzet oko važnih tema kao što su ljudska prava, radni uvjeti, okoliš i borba protiv korupcije ima snažan utjecaj na oblikovanje održive budućnosti. Sve aktivnosti ove robne marke uzimaju u obzir važnost smanjenja utjecaja njihovih proizvoda na okoliš, poštivanje ljudskih prava u lancu opskrbe, zdravlje i sigurnost na poslu, raznolikost na radnom mjestu i jednake mogućnosti za sve zaposlenike. Zato se kupujući DeFacto proizvode ne moraš brinuti je li to u skladu s tvojim etičkim principima i uvijek ćeš se osjećati dobro noseći ih. DeFacto ne diskriminira ni između svojih kupaca tako da ćeš, ukoliko nosiš veličinu za koji broj veću od uobičajenih, u kategoriji "Veći brojevi" na ABOUT YOU stranici moći naći brojne odjevne komade koji će ti savršeno pristajati. Cilj nam je da se osjećaš ugodno ne samo u odjeći koju nosiš, nego i u svojoj koži.