Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK

Fossil satovi i nakit: cool vintage modni dodaci

Američki brand Fossil posljednjih se godina proslavio svojim kolekcijama satova. Glavni razlozi velikog međunarodnog uspjeha su raznolike kolekcije nakita i satova te dobra kvaliteta proizvoda. Raznolikost njihovih modnih kolekcija očituje se, primjerice, u izboru boja: satovi i nakit dostupni su u srebrnoj, zlatnoj i naravno aktualnom trendu rose gold. Izbor boja kad su u pitanju remeni za satove ili Fossil novčanici još je opsežniji. Ljetne kolekcije uvjeravaju jarkim trendovskim bojama kao što su koralj i tirkiz. U jesen i zimi dominiraju prigušene boje poput smeđe ili tamnoplave. Sa stilskog stajališta, brand se može svrstati u vintage područje s klasičnim i modernim elementima. Zbog ove mješavine proizvodi ovog branda su bezvremenski i inspiriraju dulje od jedne sezone. Prije svega, satovi u ponudi ovog branda oduševljavaju svojom kvalitetom i dugovječnošću i, zahvaljujući svom šik dizajnu, odavno su mnogo više od samo funkcionalnog indikatora vremena.

Uz Fossil satove unaprijedite svaku modnu kombinaciju

Kada je u pitanju američki brand Fossil ime ne govori skoro ništa. Ovaj brand, osnovan u Teksasu 1984. godine, nema nikakve veze s fosilima ili fosilnim ostacima. Naprotiv, brand se specijalizirao za nakit, satove i sitnu kožnu galanteriju kao što su remeni i novčanici i u tom poslu je jako uspješan. Fossil modni dodaci impresioniraju svojim modernim stilovima i visokom kvalitetom izrade. Narukvice, torbe i torbice izrađene su od kože, dok se za lance i ženske satove koristi visokokvalitetni čelik. Koža prirodno stari i dobiva željenu patinu koja komadima daje specifičan vintage izgled. Korištenje čelika osigurava da njihov nakit zadrži željenu boju i sjaj čak i nakon dugogodišnjeg nošenja.

Fossil satovi ili narukvice? Zašto ne oboje!?

Srećom, prošli su dani kada ste se morali odlučiti hoćete li nositi sat ili narukvicu. Već nekoliko godina trend je kombinirati nekoliko uskih narukvica i sat. Fossil sat u ružičastom zlatu, uska narukvica s privjeskom i kožni remen u tirkiznoj boji, na primjer, izvrsno će privlačiti pažnju i zaokružiti vaš outfit. Naravno, nema granica vašoj mašti. Najbolje što možete učiniti je svratiti u online trgovinu ABOUT YOU i pronaći svoju individualnu omiljenu kombinaciju. Bez obzira da li više volite nositi srebro, zlato ili ružičasto zlato, u ponudi imamo satove i nakit u svim bojama. A čak i ako tražite novčanik, pronaći ćete ga u našoj online trgovini. Veliki izbor različitih Fossil modnih dodataka čeka na vaš odabir u našoj internetskoj trgovini.