Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK

Michael Kors: Ekskluzivna moda za zahtjevne žene i muškarce

Je li ti poznat onaj osjećaj kada si priuštiš ekskluzivni odjevni komad? Kod američkog modernog brenda Michael Kors kupuješ upravo tu ekskluzivnost. Zavodljive večernje kombinacije, opuštena poslovna elegancija ili visokovrijedni modni dodaci, ovaj brend ima gotovo sve što ti je potrebno za tvoj svakodnevni izgled. Brend karakterizira izvanredna kvaliteta, jednako kao i hrabrost za stvaranje unikatnog dizajna. Na taj se način poduzeće obraća svima koji polažu visoku vrijednost na njegovanu vanjštinu i ekskluzivnom odjećom žele svojoj individualnosti podariti nov izričaj. Pretraži klikom opširne kolekcije brenda Michael Kors ovdje u online trgovini na ABOUT YOU i uz samo nekoliko klikova mišem sastavi svoj novi najdraži izgled za nadolazeću sezonu – i sve to iz udobnosti svog doma.

Michael Kors – od prodavača do pravog trendsetera

Istoimeni osnivač oživio je ovaj brend još 1981. godine. Michael Kors, američki modni dizajner, radio je već u dobi od 19 godina u popularnom butiku u New Yorku. Kors je istovremeno studirao na njujorškom fakultetu Fashion Institute of Technology. Priča je započela kao mali brend s nekoliko kolekcija, a u 1990-im godinama razvila se u uspjeh pravog trendi brenda. Uslijedile su mnogobrojne nagrade, poput primjerice nagrade CFDA Award for Menswear, i brend Michael Kors istoga se trenutka upisao na popis velikana modne scene. Brend je lansiranjem brojnih linija uspio zadovoljiti gotovo svačiji ukus. Linija MICHAEL nudi pristupačnu luksuznu modu najbolje kvalitete, glavna marka posvećena je i dalje visokovrijednoj modi za žene i muškarce kao i ekskluzivnim modnim dodacima. U klijente poduzeća ubrajaju se brojne holivudske face, kao što su, primjerice, Catherine Zeta-Jones, Charlize Theron i Pierce Brosnan.

Michael Kors: Easy Living za tvoj ormar

Marka Michael Kors od samoga je početka sinonim za sportsku eleganciju i bezvremensku ljepotu. Ovu modu možeš nositi u gotovo svakoj prigodi. Uvijek dobivaš premium kvalitetu i pažljivu obradu. Brend u postupku proizvodnje upotrebljava isključivo visokovrijedne materijale i ukrašava ih jednostavnim, ali klasičnim dizajnom. Rezultat je moda koju možeš kombinirati po svojoj volji i svaki dan iznova možeš je pretvoriti u svoj osobni najdraži stil. U međuvremenu se brend posvetio i malim obožavateljima mode. Dječja kolekcija u ponudi ima ekskluzivnu obuću za djevojčice i dječake, koja će svoj djeci svojim ekskluzivnim dizajnom sa sigurnošću staviti osmijeh na lice. Izvrsnost i moderan stil po primjerenom odnosu cijene i kvalitete: To možeš očekivati od moderne marke Michael Kors.