Skip to main content

Otkrij naše SEZONSKE POPUSTE: Do -70%5

 Modna marka

BOSS: od vojnih uniformi do visoke mode

BOSS je marke i jedna je od vodećih tvrtki u premium segmentu svjetskog tržišta odjeće. Osnovao ju je Hugo Ferdinand Boss u Metzingenu 1924. godine te je izvorno proizvodila odijela i uniforme. Nakon Drugog svjetskog rata i osnivačeve smrti, kompanija se okreće proizvodima tzv. visoke mode za imućnije potrošače. Zahvaljujući najvišim standardima za kvalitetu, dugotrajnosti materijala koji upotrebljavaju, iskustvom i konstantnom motivacijom za napredak, ova je modna marka česti izbor brojnih poznatih osoba poput Meghan Markle, Kate i Pippe Middleton, Kendall Jenner i Sofie Vergare. Ono što posebno cijenimo je njihova odgovornost prema ljudima, okolišu i društvu u cjelini, stoga ti preporučujemo da odmah baciš oko na cjelokupnu BOSS ponudu putem ABOUT YOU online shopa. Ako dizajn pripada tvojem stilu, otkrij i naše sjajne ponude od HUGO.

BOSS je uvijek idealan izbor za svaku priliku

Sigurno nekad imaš dane kada misliš da nećeš imati posebno važnih obaveza i da je potpuno nebitno što ćeš odjenuti za izlazak iz kuće, no ovo je marka koja uvijek spremno odgovara na iznenađenja i ništa ne prepušta slučaju. Stoga, ako nemaš baš volje za sređivanjem, samo uzmi neki Bossov komad odjeće i garantiramo da ćeš izgledati kao milijun dolara! Riječ je o brandu koji se bazira na smart i sport casual linijama, a obožavaju ga i žene i muškarci. Bilo da biraš haljinu za odlazak na poslovni sastanak, ideš na večeru s društvom ili ti možda ipak treba nešto udobnije za neformalno popodnevno druženje s prijateljima u gradu, biraj BOSS jer nećeš pogriješiti. Klasični krojevi s dozom elegancije prilagođen i mlađoj populaciji, BOSS komadi apsolutni su «must-have» za svakoga tko cijeni modu i svjetski poznate dizajnere.

BOSS: kvaliteta, inovativnost i održivost

Danas BOSS zapošljava oko 15.000 zaposlenika širom svijeta, a asortiman odjeće zaokružuju cipele i dodaci, kao i licencirani proizvodi poput mirisa, naočala i satova. Pored svega navedenog, kompanija je poznata i po svojim događanjima, kampanjama i suradnjama poput revija na međunarodnim tjednima mode, umjetničkih nagrada i međunarodnih izložbi. No, ono što svakako najviše karakterizira ovaj brand su kvaliteta, inovativnost i održivost, odnosno tri karakteristike koje nikad neće izaći iz mode i upravo je iz tog razloga BOSS apsolutno bezvremenska marka koja svatko mora posjedovati. Skokni do svog ormara i pogledaj što ti sve nedostaje u kolekciji, te počni s online shoppingom na ABOUT YOU. I ne zaboravi: BOSS je uvijek idealno rješenje za poklon, stoga razmisli kome se bliži rođendan ili drugi bitan datum i počasti drage osobe darom koji nikada neće zaboraviti!