• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
 Modna marka
Svi proizvodi od Ulla Popken103

Ulla Popken - poduzeće sa zanimljivom pričom

Ime Ulla Popken danas se bez sumnje odmah povezuje s modom u velikim veličinama. Početak je ustvari bio potpuno drugačiji. Johann Popken ponajprije je 1880. u Hamelnu osnovao modnu kuću i time postavio temelje današnjeg poduzeća. Nakon toga njegov je unuk Friedrich Popken 1968. zajedno sa svojom suprugom Ullom otvorio trgovinu s trudničkom odjećom i opremom za bebe. Ta je linija sljedećih godina toliko narasla da je Popken 1984. postao davatelj franšize za trudničku modu pa je time ušao u prodaju na daljinu. Uskoro klijentice više nisu bile samo trudnice, nego i mnoge mlade žene koje su kupovale tu odjeću jer drugdje nisu mogle pronaći modernu odjeću u svojoj veličini. Tako je 1987. registrirano poduzeće "Ulla Popken, Junge Mode ab Größe 42" (hrv. moda za mlade, od veličine 42), na što je uslijedilo otvaranje prvih deset trgovina.

Moda za žene Ulla Popken- mnogo više mode nego što misliš

Od 2008. poduzećem Ulla Popken upravlja sljedeća generacija- kći Astrid i njen suprug Thomas Schneider preuzeli su kormilo i u međuvremenu dodatno izgradili trgovinu na više od 300 trgovina, prodaju na daljinu i mrežnu trgovinu Ulla Popken. U trgovini Ulla Popken pod nazivom JP 1880. može otkriti i prvu liniju odjeće za muškarce, nazvana po prvotnim osnivačima. Dostupne su muške veličine L do 7XL. Osim toga, marki Ulla Popken pripadaju i brendovi GINA LAURA za ženstvenu i sportsku modu u veličinama 38 do 48 i Studio Untold za urbanu modu u veličinama 42 do 54. Tako se uz ime Ulla Popken u međuvremenu može pronaći sve što zaljubljenici u modu samo mogu poželjeti.

Uz Ullu Popken možes uživati u modi

Zahvaljujući proširenju za dodatne linije, današnja grupacija Popken Fashion pod jednim krovom pokriva sve što je potrebno da bi se i osobama koje se ne uklapaju u savršene mjere, vratila želja za modom i stilom. U ponudi je odjeća za sve dobne skupine i stilove, uvijek uz odličnu uslugu i vrlo prikladan odnos cijena i kvaliteta. Donje rublje, majice i hlače, suknje i haljine za sve prigode ili jakne za svako godišnje doba- ovdje ćeš pronaći sve što tvoje modno srce želi. Izbor će te oduševiti jednako kao i kvaliteta. Poduzeće nije uzalud dosad dobilo već brojne nagrade. Ovdje kod nas na ABOUT YOU pronađi najljepše modne komade Ulla Popken za svoj ormar.