Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od KAPPA35

KAPPA obuća i sportska odjeća – za sve koji žele više

Bezvremenski stil, moda i kvaliteta: Sve je to sadržano u svjetski poznatom logotipu brenda KAPPA, a istovremeno karakterizira i priču o uspjehu talijanskog proizvođača sportskih proizvoda. Obuća i sportska moda KAPPA sinonim su za adrenalin, koncentraciju i uspjeh. Penji se na brda, skači na prepreke, dođi do svojih granica i dalje od toga. Obuća KAPPA podržat će te pritom odgovarajućim cipelama, a sportska moda odjećom za unutarnju i vanjsku upotrebu, ali i opuštenom odjećom poput trenirki, kao i modnim detaljima te nudi sveobuhvatan paket kojim će optimalno biti uz tebe dok dostižeš svoje ciljeve. Svestrani dizajn pritom osvaja kombinacijom svježih, intenzivnih nijansi boja i upadljivim printovima koji privlače poglede. Ako ipak preferiraš klasične modele, uspješna marka KAPPA i njih ima u ponudi. Tradicijski brend spaja bezvremensku modu s visokovrijednom obradom. Pritom moda KAPPA ne nudi samo opširan izbor raznolikih unisex modela, već ima i potpunu kolekciju s proizvodima posebno za muškarce – za sve one koji žele više, a pritom žele ostati vjerni svom stilu i osobnom izražaju. Tako iz široke palete modela, uzoraka i veličina možeš individualno sastaviti svoju potpunu osobnu sportsku kombinaciju i pokrenuti se.

KAPPA: Kada se tradicija i kvaliteta spoje u svjetsku marku.

Italija je oduvijek na glasu kao modno žarište i ima bogatu povijest visoke mode i dizajna. KAPPA kao član grupe BasicNet S.p.A. Ubraja se u najpoznatije marke i piše svoju priču o uspjehu od 1969. Pritom se proizvođač sportskih proizvoda angažira i kao sponzor mladenačkog sporta, ali i profesionalnih sportaša i timova, kao što su npr. FC Mönchengladbach ili FC Turin. Pritom su osobito dresovi KAPPA uspješnih momčadi izrazito traženi pa se tako može naći i mnogo suvenira za fanove koje proizvodi kultni brend. Kultni su i logotip i priča o njegovu nastanku. U njoj se spominju dva modela, koja su se nakon fotografiranja iscrpljena naslonila jedan drugome leđa o leđa dok su sjedili na podu, a fotografi su to snimili i tako ovjekovječili kao logotip.

Obuća KAPPA – za zahtjevne životne trenutke

Neka te inspirira duh kultnog brenda i otkrij u asortimanu obuće KAPPA, unutarnje i vanjske odjeće, torbi i mnogih drugih dodataka za svako godišnje doba savršenog pratitelja za zdrav i jedinstven sportski doživljaj. Ponuda ulične mode i mode za opuštanje savršeno će ti upotpuniti slobodno vrijeme. Na ABOUT YOU možeš sastavljati savršene kombinacije za sebe birajući između mnogih sportskih proizvoda brenda KAPPA. Informiraj se u našoj online trgovini o ponudi, materijalima i ostalim detaljima proizvoda kao i o pravilnoj njezi. Živi aktivnije, živi zdravije, pokreći se i iskušavaj svoje granice – uz modu KAPPA na tvojoj strani.